Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αλεξης Γρηγοροπουλος, Αναρχικος ή Απατη των Τρομοκρατων του Indymedia? (Διαβαστε Περισσοτερα Εντος!)

Πώς στήνουν τις απάτες οι αριστεροί?
Πώς φανατίζουν τα παιδιά?
Γράφωντας στο google Images Γρηγορόπουλος απο τις πρώτες σελίδες διαπίστωσα οτι κάτι παίζει..
Είδα φωτογραφίες απο το παιδί τον Α.Γρηγορόπουλο να είναι νεκρός κάτω στο δρόμο με τους "κακούς" μπάτσους απο επάνω, σε κάποιες ιστοσελίδες κάτω απο αυτη την εικόνα μπινελίκοναν τους αστυνομικούς και καποιοι υπόσχονταν εκδίκηση με την γνωστη φράση.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ λεπτά αλλα με κόπο διαπίστωσα οτι δεν ήτανε ο Γρηγορόπουλος αλλά ένα άλλο παιδί που του έμοιαζε πολύ έτσι πως ήτανε τραβηγμένη η φωτογραφία... ήτανε ο Καλτεζάς.
ΔΕΙΤΕ
Η ΑΠΑΤΗ (οτι ειναι ο Γρηγορόπουλος)


























Η ΑΛΗΘΕΙΑ






















Πιστεύουμε ακράδαντα οτι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ήτανε ένα φυσιολογικό παιδί και όχι όπως μας τον παρουσιάζουνε οι ακροαριστεροί -Αναρχικοι-Αντιεξουσιαστες και λοιπά.

Φράσεις της μάνας και των φίλων του Αλέξανδρου ξεχάστηκαν προς όφελος της "γιορτής" της επετείου του ALEXIS.

Φράσεις όπως "Ο Αλέξανδρος ήτανε φίλος με τους Αστυνομικούς" , " Ο Αλέξανδρος δεν ήτανε Αναρχικός" και λοιπά.

Φράσεις που ξεχάστηκαν ή μαλλον καλλύτερα θάφτηκαν γιατι δε βόλευαι τα ΜΜΕ και τους Αναρχικούς ,τους ΑΝΤΙΦΑ ....
























Αυτή λοιπόν είναι η φωτογραφία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που ως δια μαγείας χάθηκε από το google images .
Η φωτογραφία αυτή ήτανε πρώτη σε επισκεψημότητα πέρσι τον Δεκέμβρη και ήτανε η πρώτη που έβγαζε το google αν έβαζες στο search το όνομα του παιδιού
Φέτος, μετά από έναν χρόνο περίπου άλλες φωτογραφίες έχουνε πάρει την θέση της ενώ η ίδια σχεδόν έχει εξαφανισθεί ,ευτυχώς εμείς κρατάμε αρχείο.
Στην θέση της λοιπόν μπήκανε φωτογραφίες ή μάλλον φωτογραφία η ίδια και η ίδια με διαφορετικά αφιερώματα που συνήθως προκαλούν την νεολαία σε μελλοντική σύρραξη με τους «μπάτσους» .(οπως η πρώτη πάνω πάνω)
Η συγκεκριμένη ,σπάνια πια, φωτογραφία δείχνει το παιδί με την Ελληνική σημαία.

Εμείς από παλιά λέγαμε τους πάντες ότι ο Γρηγορόπουλος δεν είναι ο αλητάκος που κάποιοι προσπαθούν να μας πλασάρουν, δεν είναι ο αναρχικός που προκάλεσε επεισόδια , ήτανε ένα φυσιολογικό παιδί που μάλλον πάνω στο πάθος του και στην νεότητα του ίσως έκανε κάποιο λάθος ενάντια σε κάποιους «μπάτσους» και το πλήρωσε ακριβά με την ζωή του.

Ήτανε το λάθος παιδί ,στην λάθος γειτονιά με το λάθος πάθος λόγω γειτονιάς και απέναντι του ήτανε ο λάθος μπάτσος με την λάθος νοοτροπία και τα λάθος νεύρα της στιγμής.

Ο μπάτσος πρέπει να δικαστεί και να καταδικαστεί , όχι μόνο γιατί πυροβόλησε ένα παιδί αλλά και γιατί πυροβόλησε ένα παιδί που μελλοντικά θα γινότανε σαν και εμάς.

Γιατί χάθηκε η φωτογραφία αυτή ?
Γιατί αντικαταστάθηκε με φωτογραφίες άλλες και με φωτογραφίες ενός άλλου σκοτωμένου παιδιού?

Ποιοι θέλουν να ρίχνουνε στάχτι στα μάτια της νεολαίας?

Γιατί οι φωνές της μάνας και των φίλων του που φώναζαν ότι δεν είναι αναρχικός και ότι ήτανε πολύ φίλος με την αστυνομία έχουνε κοπεί από τα ΜΜΕ?

Και γιατί στην θέση τους μπαίνουν φωνές από άσχετους αναρχικούς που πάντα εκφράζουν μία άποψη για ένα παιδί που ούτε το ήξεραν?
Γιατί οι φωνές των φίλων του Αλέξη που λέγανε ότι αν ζούσε το παιδί θα καταδίκαζε κάθε μορφής βία και καψίματα και πυροβολισμούς στο όνομα του ενάντια στους αστυνομικούς ακούστηκαν μόνο μια φορά από τα ΜΜΕ?

Τελικά, οι Αναρχικοί για άλλη μια φορά εκμεταλλεύτηκαν το όνομα ενός παιδιού που οι ίδιοι βάφτισαν αναρχικό , ενώ δεν ήτανε.
Οι Δολοφόνοι(Indymedia) θα ξανα πυροβολήσουν αστυνομικούς στο όνομα του Αλέξη και θα το παίζουν επαναστάτες με ένα όνομα που κυριολεκτικά δεν τους ανήκε ποτέ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην απατηλή αριστερά της ψευτιάς της απατεωνιάς και της πλύσης εγκεφάλου μεσω ψεμμάτων.

Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος φωτογραφίζεται με δυνάμεις ΜΑΤ , όλοι χαμογελαστοί.Για κάποιους που θα πούνε οτι "ο ALEXIS ετρεχε σε πορείες και φωτογραφιζότανε με τα ΜΑΤ καλυτερα να χτυπησουν το κεφάλι τους στον τοίχο"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου