Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Τα Αστυνομικα Τμηματα μετατρεποντε σε ΚΕΠ

Μετα τον αφοπλισμο των αστυνομικων κατα την διαρκεια περιπολειας τους απο τον Πακη τον προηγουμενο Δεκεμβρη, ερχεται τωρα ο Χρυσοχοιδης να αφοπλισει τους αστυνομικους στα αστυνομικα τμηματα!

Μετα τον τραυματισμο 6 αστυνομικων στο ΑΤ Αγιας Παρασκευης, αντι να αυξηθουν τα μετρα φυλαξης των τμηματων, γινοντε ευκολοτερη λεια για τους τρομοκρατες.

Η δηλωση του Χρυσοχοιδη στον ραδιοφωνικο σταθμο Flash:
"Τέλος οι ένοπλες σκοπιές στα αστυνομικά τμήματα. Τα Αστυνομικά Τμήματα είναι κέντρα εξυπηρέτησης των πολιτών και δεν πρόκειται να μετατραπούν σε φρούρια" Διαβάστε περισσότερα...

Αλλη μια ΚΟΥΦΑΛΑ απο το protagon.gr του Θεοδωρακη, μιλαει με πολυ ασχημα λογια για το Εθνος και την 28η Οκτωβριου


Διαβάστε περισσότερα...

Στελεχος του ΠΑΜΕ, Διευθυντης Φυλακων Πατρας αρνηθηκε να βοηθησει την Αστυνομια να πιασει εμπορους ναρκωτικων

Στέλεχος του ΠΑΜΕ και κομματικό μέλος του ΚΚΕ, που έγινε διευθυντής στην φυλακή της Πάτρας λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών, αρνήθηκε να βοηθήσει την αστυνομία στην προσπάθειά της να κτυπήσει το κύκλωμα των ναρκωτικών.

Ποινική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται στην Πάτρα, καθώς ύστερα από αδυναμία συνεργασίας του διευθυντή των φυλακών, Λ. Γιοχαλή, με τις αστυνομικές Αρχές, χάθηκε η ευκαιρία να εξιχνιαστεί υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με σχετική εισαγγελική αναφορά, κρατούμενος είχε τη δυνατότητα να δώσει στις αστυνομικές Αρχές στοιχεία για διακίνηση 30 κιλών ηρωίνης που θα έφθανε στην Πάτρα.
Ωστόσο, δεν δόθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας του κρατουμένου με τις αστυνομικές Αρχές, καθώς ο διευθυντής της φυλακής δεν συναινούσε σε αυτό.

Έπειτα από σχετική συνεννόηση του διοικητή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με τον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών, ζητήθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ του κρατουμένου και της αστυνομίας, αλλά ο διευθυντής παρέμενε αμετάπειστος και αρνητικός.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν αναγνωρίζει τον προϊστάμενο εισαγγελέα, αλλά μόνο την επόπτη εισαγγελέα της φυλακής.
Ούτε όμως και στην επόπτη έδωσε την άδεια που απαιτείτο.

Παρόλο που ο διευθυντής φάνηκε αρχικά πρόθυμος να συνεργαστεί, εφόσον ήταν παρών και εισαγγελέας, μόλις πήγαν στη φυλακή ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός διοικητής, ο διευθυντής αρνήθηκε να τους συναντήσει και να συνδράμει τις διωκτικές Αρχές να επικοινωνήσουν τελικά με τον κρατούμενο.

Έτσι, η αστυνομία δεν κατάφερε να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον κρατούμενο, ο οποίος ήθελε να δώσει στοιχεία για να μπορέσει να έχει το σχετικό ελαφρυντικό, και τελικά χάθηκε η δυνατότητα να συλληφθούν οι διακινητές των ναρκωτικών.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση του αντιεισαγγελέα Αν. Κανελλόπουλου, δόθηκε παραγγελία ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του διευθυντή Λ. Γιοχαλή, ενώ ζητήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να διερευνηθεί πειθαρχικά η υπόθεση, επειδή υπήρξε αδικαιολόγητη άρνηση συνεργασίας και περιφρόνηση και των εισαγγελικών Αρχών.

ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...

Η Απαντηση μας στο Βιντεο της Βλακειας Των Θεοδωρακη-Μουζουρακη

Αν εχετε ΑΡΧΙΔΙΑ να πατε να τα πειτε μπροστα σε αυτους τους Ηρωες και στους συγγενεις τους. Καταλαβατε ρε κλασομπανιερες αναρχοΠΡΕΖΑ(tv)δερφες?

Διαβάστε περισσότερα...

Το βραβειο της Εθνικης Βλακειας απονεμεται παναξια στον Δημοσιοκαφρο Θεοδωρακη και τον κλοουν Μουζουρακη

Μετά τον χαμό που έγινε για το βίντεο της βλακείας του δήθεν ηθοποιού-λιωμίδη....Ο ίδιος ο "λιωμίδης" γνωστός και ως Μουζουράκης βγήκε στο ραδιοφωνικό σταθμό flash και δήλωσε....

"Πρόκειται για ένα «χιουμοριστικό βιντεάκι, δεν είχαμε έμπνευση, δεν μας ερχόταν τίποτα και μεταφράσαμε πράγματα που έχουν ειπωθεί εδώ και 19 χρόνια στην Αμερική από τον Μπιλ Χικς" Επίσης είπε ότι "είμαστε όλοι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και όσοι αισθάνονται άσχημα για αυτό που έκανα ας με συγχωρήσουν."
Περισσοτερα εδω http://www.greekalert.com/2009/10/blog-post_4830.html

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Πυροβολισμοι στο κεντρο της Αθηνας!


Ενας 50χρονος δέχθηκε κατά λάθος μια σφαίρα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ Κούρδων και Αλβανών, στη μιάμιση τα ξημερώματα της Κυριακής (18/10), στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 69, κοντά στο Πεδίον του Αρεως.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δύο Κούρδοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, διαπληκτίζονταν με τον οδηγό μοτοσυκλέτας, τον οποίο πυροβόλησαν με πιστόλι αλλά δεν τον πέτυχαν και η σφαίρα χτύπησε τον 50χρονο στο πίσω μέρος του μηρού, καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τον πυροβολισμό άκουσαν αστυνομικοί-πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού και μετά από αναζητήσεις και καταδίωξη συνέλαβαν τους δράστες στην οδό Πατησίων.
Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μια μοτοσυκλέτα που ανήκει σε Αλβανό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης το επεισόδιο έγινε για μια γυναίκα που διεκδικούσαν οι αντίπαλοι. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης.

Αυτα ειναι τα προστατευομενα του Πακη και της αριστερας! Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Απειλητικο Μηνυμα εναντιον του Διευθυντη της Εσπρεσσο!

Περίπου 10 άτομα επιτέθηκαν στα γραφεία της Εσπρέσσο στον Περισσό έσπασαν με βαριοπούλες και λοστούς την είσοδο και αυτοκίνητα εργαζομένων, ενώ ανέγραψαν και συνθήματα στους τοίχους των εγκαταστάσεων. Οι επιτιθέμενοι επιβιβάστηκαν σε μηχανάκια και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που περίμεναν παρακάτω τα στοιχεία των οποίων είναι στην διάθεση της Διεύθυνσης της Εσπρέσσο.

Πριν το χτυπημα των κουκουλοφλωρων καποιο Μπλογκ ειχε αναρτησει απειλητικο μηνυμα εναντιον του διευθυντη της Εσπρεσσο και του περιεγραφε τι θα συμβει με λεπτομερειες, οπως και εγινε. Ειναι ευκολο να βρεθει ο υπευθυνος του μπλογκ ο οποιος συμμετειχε στην ανανδρη αυτη επιθεση εφοσον η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος θελησει να το ψαξει. Το θεμα ειναι οτι ο κυριος Σφακιανακης της Διωξης εχει δηλωσει οτι στηριζει το Indymedia το οποιο ειναι το αντρο της τρομοκρατιας! Λετε να ασχοληθει με μπαχαλακηδες; Το Μπλογκ στο οποιο αναρτηθηκε το μηνυμα αυτο ειναι το παρακατω,
http://alitispress.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Εκλογες 2009 - ΛΑΟΣ, επιτυχια η' αποτυχια?


Ας μιλησουμε με αριθμους.

Μετα το περας τον εκλογων οι βουλευτες και ο προεδρος του ΛΑΟΣ, Περιστερης, θριαμβολογουσαν για την αυξηση ποσοστων σε σχεση με τις εκλογες του 2007. Οντως υπαρχει μια αυξηση των 114.000 ψηφοφορων, οι οποιοι κινηθηκαν απο το ρετιρε της πολυκατοικιας στο ισογειο.
2.900.000 συμπολιτες μας δεν πηγαν καν να ψηφισουν.
Η Νεα δημοκρατια σε σχεση με τις εκλογες του 2007 εχασε 701.000 ψηφους.
Το Λαος κερδισε μολις το 16% απο αυτες.
Γιατι το Λαος δεν καταφερε να κερδισει καμια ψηφο απο τα 3.487.000 κοσμου, που αναμεσα στους οποιους ενα μεγαλο ποσοστο ηταν δυσαρεστημενοι της Νεας Δημοκρατιας;
Αν οι 114.000 ψηφοι μεσα σε 3.601.000 κοσμου θεωρειται επιτυχια τοτε σας αξιζουν θερμα συγχαρητηρια! Διαβάστε περισσότερα...