Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Η κινηση των μπλογκερς φερνει αποτελεσματα - Επανεξεταζεται η ιθαγενεια των Μεταναστων!!!

Δεύτερες σκέψεις έχουν αρχίσει και κάνουν στην κυβέρνηση αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών, καθώς και το δικαίωμα των μεταναστών να ψηφίζουν και, φυσικά, να εκλέγονται.

Η επανεξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες, του όλου θέματος οφείλεται σε σειρά αρνητικών σχολίων που καταγράφονται στη δημόσια διαβούλευση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα στην ιστοσελίδα www.opengov.gr. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει μεταξύ των πολιτών είναι ότι από προχθές μέχρι και χθες, Τρίτη, είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 500 σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα αρνητικά.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (ο οποίος καθιέρωσε τη λογική της δημόσιας διαβούλευσης στη χώρα μας) έχει δώσει σαφείς εντολές στα στελέχη της κυβέρνησής του να παρακολουθούν και να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις επιθυμίες των πολιτών, ήδη στη Β. Σοφίας, έδρα του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, γίνονται δεύτερες σκέψεις για πιθανές αλλαγές.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες τάσσονται κατά ενός τέτοιου νομοσχεδίου, κάνοντας λόγο για «αλλοίωση του έθνους» και προβλέποντας ότι «ο λαός θα ξεσηκωθεί». Αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε να αποφασίσει η ίδια η κοινωνία. «Η Ελλάδα σβήνει, αν περάσει αυτός ο νόμος» γράφει ένας πολίτης και κάποιος άλλος προσθέτει: «Να τεθεί σε δημοψήφισμα». Ενας τρίτος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τονίζει ότι «μην μπερδεύεται την ιθαγένεια με την άδεια παραμονής, η χωρά μας δεν είναι ΗΠΑ που έγινε από μετανάστες».

Στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης υπάρχουν, πάντως, και οι απόψεις εκείνων που συμφωνούν με το μέτρο. «Προχωρήστε με αυτό το νομοσχέδιο. Δηλώνει πολιτισμό, ανθρωπιά και πάνω απ’ όλα μια ξεχασμένη αίσθηση οικουμενικής δημοκρατίας» γράφει ένας πολίτης, ενώ ένας άλλος ζητάει από την κυβέρνηση να υπάρξει παράλληλα «ένα ξεκάθαρο πλάνο ενσωμάτωσης του πληθυσμού στην παιδεία και ανάλογο πλάνο επενδύσεων για το εργατικό δυναμικό» που θα προκύψει από τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία.

απο Espressonews Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Μουσουλμανοι αυτομαστιγωνονται στο κεντρο του Πειραια

Οι "υποψηφιοι Ελληνες" βαρβαροι μουσουλμανοι εκτος απο την γλοιωδη παρουσια τους και τις αρρωστιες εφεραν μαζι τους και τα βαρβαρα εθιμα τους. Αυτη την Ελλαδα θελετε Νεοταξικα πιονια της κυβερνησης? Εμεις ΟΧΙ!
ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Δημοψηφισμα για το Μεταναστευτικο - Η προσπαθεια συνεχιζεται...

Εδω και 10 μερες ακριβως, γινεται μια προσπαθεια απο χιλιαδες Ελληνες οι οποιοι αντιστεκονται στα σχεδια της Νεας Ταξης και στα πιονια της, οι οποιοι θελουν να καταστρεψουν την πατριδα μας χτυπωντας το ομαιμων, το ομογλωσσον, το ομοθρησκον και το ομοτροπον. Προσπαθουν να πετυχουν τον απολυτο αφελληνισμο των Ελληνων.

Η ολη προσπαθεια ξεκινησε αυθορμητα απο το ιστολογιο Greekalert πριν 10 ημερες. Απο τοτε μεχρι σημερα, εχει σημειωθει τεραστια προοδος!

Υστερα απο προτροπη αρκετων μπλογκς βουλευτες κομματος ζητουν μεσα στην Βουλη Δημοψηφισμα για το Μεταναστευτικο!

Πριν 10 ημερες δημιουργειται ενα γκρουπ στον διαδικτυακο χωρο Facebook με ονομα "Θελουμε Δημοψηφισμα Για το Μεταναστευτικο".
Απο τοτε μεχρι τωρα, τα μελη εχουν φτασει τα 2000!

Πριν 5 ημερες δημιουργειται γκρουπ στο Facebook με ονομα "Οχι ψηφο στους αλλοδαπους", τα μελη εχουν φτασει τους 2500!

Πριν 1 ημερα δημιουργειται ενα νεο μπλογκ με ονομα http://dhmopshfisma.blogspot.com/.
Οι μπλογκερς που στηριζουν το συγκεκριμενο μπλογκ εχουν φτασει τους 40 και αυξανονται με γρηγορους ρυθμους!

Περισσοτερα απο 150 μπλογκς εχουν αναρτησει τον συγκεκριμενο τιτλο ενω η κινηση αυτη εχει ακουστει και μεσα απο το ραδιοφωνο!

Σε αυτη την προσπαθεια δεν υπαρχουν κομματικες ταμπελες. Οι υποστηρικτες ανηκουν σε ολα τα πολιτικα κομματα(εκτος φυσικα απο τον συριζα). Ολοι μαζι ενωμενοι με κοινο παρανομαστη την αγαπη για την πατριδα μας που υποφερει.

Ελα και συ στον αγωνα αυτον που δινουμε, ελα να ενωσεις την δικη σου φωνη μαζι με την δικη μας. Στηριξε την προσπαθεια μας! Ο αγωνας θα συνεχιστει μεχρι την νικη! Και η νικη αυτη θα ειναι δικη μας! Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Νεο μπλογκ - Δημοψηφισμα για το μεταναστευτικο

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.
Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για αυξημένη εγκληματικότητα...
Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία, από στίφη ανθρωπόμορφων εισαγώμενων εγκληματιών με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού συστήματος -του πολιτεύματος αν θέλετε- που αδυνατεί να προστατέψει το Κράτος και το λαό του. Ένα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Τα απανωτά και αμέτρητα περιστατικά τυφλής και ένοπλης βίας, έχουν τόσο μαζικοποιηθεί που ο χαρακτήρας τους έχει πλέον προσομοιάσει με αυτόν ενός αληθινού πολέμου με υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και πραγματικά υλικά. Από την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Βουλιαγμένη, εως την ένοπλη ληστεία στην Σαλαμίνα με τους αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τις καθημερινές ένοπλες και αιματηρές ληστείες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της επικράτειας, το βασικό, το κύριο, το ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτής της λαίλαπας που στάθηκε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ πάνω από την Πατρίδα, είναι η καταγωγή των δραστών που ενεργούν αμείλικτα και χωρίς καμιά αναστολή εις βάρος των Ελλήνων.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...

Η Ελλάδα μας, δέχεται συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής φυλή, που αποφάσισε κόντρα σε όποιες αξίες και αρχές μετέδωσε στην Παγκόσμια Κοινότητα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, να μετατρέψει τα σπίτια μας, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, σε μέρη πιό ανασφαλή ακόμη και από τις δικές τους προερχόμενες γωνιές του πλανήτη. Εισαγώμενοι εγκληματίες, με νοοτροπίες ξένες προς κάθε ηθική και πνευματική αξία, σκορπούν τρόμο και θάνατο, λυγίζοντας σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων, που όμως ήρθε ο καιρός να αντιδράσουν...
Η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μιά ασύμμετρη απειλή τόσο σοβαρή και τόσο επικίνδυνη που είναι δυνατόν να καταστρέψει ολοσχερώς το Ελληνικό Κράτος και να το καταστήσει μιά επικράτεια αναρχίας και τρόμου μέσα την οποία το Έθνος μας θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιζήσει... Οι "αρμόδιοι" απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο να εξασφαλίσουν όπως υποχρεούνταν την ευμάρεια των Ελλήνων αλλά να προστατέψουν στοιχειωδώς την φυσική τους υπόσταση.
Και σαν να μην φτάνει αυτό, επιχειρούν να μονιμοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν με δικαιώματα που χύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε, τους ανθρωπόμορφούς εισβολείς.

Ως εδώ... Οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σύμφωνα και με την Συνταγματική επιταγή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ σε όποιον επιχηρεί δια βίας την κατάλυση του Συντάγματος. Την κατάλυση των Ελευθεριών του. Και το Σύνταγμα και οι ελευθερίες των Ελλήνων καταλύονται ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ -κι αυτοί που το διαχειρίζονται ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ- να κάνουν κάτι για ανατρέψουν αυτή την κατάσταση.
Καταλύεται το δικαίωμα της μετακίνησης, το δικαίωμα της περιουσίας, το δικαίωμα της ζωής... επειδή τα ανοιχτά σύνορα και η μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε το πολίτευμα, θεωρούν πως τα ανθρώπινα δικαιώματα περιορίζονται για τις ψευτομειονότητες και τους εγκληματίες.
Οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουν.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αγνοώντας τις "ψύχραιμες φωνές" των προσκυνημένων που καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν αν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ που θα ξεσπάσει και που δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου συναινετική μαζί τους. Οι συνέπειες μπορεί να είναι απρόβλεπτες, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τόσο οδυνηρές όσο οι προβλεπόμενες, αν η απάθεια και η ψυχραιμία επικρατήσουν της λογικής και του αισθήματος αυτοσυντήρησης.

Τα πράγματα δεν έφτασαν στις μέρες μας απροειδοποίητα... Τα είχαμε όλα προβλέψει και είχαμε εξ' αρχής προειδοποιήσει. Νομίζουμε πως τώρα είναι αργά για αυτούς που θα μπορούσαν στο παρελθόν να πάρουν αποφάσεις... Τώρα νομοτελειακά το καζάνι της οργής θα ξεχειλίσει... Ούτε θέλουμε,ούτε μπορούμε να το σταματήσουμε!
Μείνετε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ με τις φωνές του Αγώνα κι ετοιμαστείτε για την μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, που με κάθε μέσο και τρόπο θα προασπίσει και θα διασώσει την Εθνική και Κρατική μας υπόσταση. Κι ο Θεός ΒΟΗΘΟΣ!

stoxos.gr Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ!!!















ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΙ!

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Η' ΤΩΡΑ Η' ΠΟΤΕ!

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ!




Διαβάστε περισσότερα...

Το Νομοσχεδιο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και του Ανθελληνισμου

Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Γεωργιος Παπαδοπουλος - Οι Εθναρχες δεν πεθαινουν Ποτε!

Υπαρχει αραγε καποιος σημερινος πολιτικος που προσεφερε τοσα η' εστω ενα μικρο δειγμα απο οσα εδωσε στον Ελληνικο λαο και στην χωρα οπως εκεινος? Που'σαι ρε Παπαδοπουλε...

Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Άγριος ξυλοδαρμός καταστηματάρχη στην Ομόνοια


Ομάδα 16 Αφγανών εισέβαλε χθες το απόγευμα σε κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ζήνωνος 12, στην Ομόνοια.

Οι αλλοδαποί, για άγνωστους λόγους, χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον ιδιοκτήτη, ενώ ένας εξ αυτών με τη χρήση ενός κατσαβιδιού τον τραυμάτισε στο σώμα.

Στη συνέχεια οι Αφγανοί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.


ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ! Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Αυτη ειναι η Δημοκρατια σου Χρυσοχοιδη ? Λογοκρισια και μπλοκ?(Περισσοτερα Εντος)

Νωριτερα επισκεπτηκα το εμετικο μπλογκ του Χρυσοχοιδη και εκανα ενα σχολιο χωρις βρισιες και απειλες. chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/

2 ωρες μετα που προσπαθησα να γραψω παλι, μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα:

Τα σχόλια σε αυτή τη σελίδα περιορίζονται μονο στα μέλη της ομάδας.

Και αναρωτιεμαι, τελικα εμεις ειμαστε οι εχθροι της δημοκρατιας οπως μας αποκαλει ο ΠροΠοτζης? Εμεις ειμαστε αυτοι που λογοκρινουν και φιμωνουν την διαφορετικη φωνη?

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

Ειτε το θες Χρυσοχοιδη ειτε οχι, το δημοψηφισμα για το μεταναστευτικο αργα η' γρηγορα θα γινει! Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ?
ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ!
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Αφροδιτη Αλ Σαλεχ - Συμβουλος στο Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτη ειναι η Αφροδιτη Αλ Σαλεχ του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικη Συμβουλος του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια σε ζητήματα μετανάστευσης.

Καμαρωστε την!

Αληθεια στην Συρια απο οπου καταγεται θα μπορουσε να τα κανει
αυτα και μετα να διοριστει στην κυβερνηση?

Διαβάστε περισσότερα...

Καινουριο Blog για τους μεταναστες απο τον Χρυσοχοιδη

chrisochoidis-metanastes.blogspot.com

Επισκευτειτε το εμετικο μπλογκ και αφηστε το σχολιο σας!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΕΛΟΣ!!! Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Οι λαθρομετανάστες στη Σπάρτη σκοτώνουν τα σκυλιά και τα τρώνε! Φώτο....Μαζεψτε τους ρε! Έλεος!


Καταγγελία αναγνώστη!
Αυτή την στιγμη που διαβαζετε αυτο το κειμενο και βλεπετε αυτην την φωτογραφια ο εν λογω μεταναστης εχει σκοτωσει και γδαρει εναν σκυλο και ετοιμαζει φωτια για να τον ψησει και φυσικα φαει......
Την τραβηξα πριν απο λιγο αδυνατωντας να βγαλω γραμμη στο αστυνομικο τμημα Σπαρτης και να καταγγειλω το γεγονος.Η φωτο ειναι ...παρμενη σε εγκατελειμενο σπιτι πισω απο την Αγησιλαου απο το μπαλκονι του Σπαρτα Ινν ξενοδοχειου.Ντροπη τους.......
Και μην μου πειτε οτι πεινανε και μπορουνε να τρωνε οτι θελουν.Να φανε πορτοκαλια γαμω το κερατο μου.
Σαν ενημερωση της τελευταιας στιγμης........εβγαλα γραμμη και το κατηγγειλα στο αστυνομικο τμημα Σπαρτης .
Απο κει και περα περιμενω να αντιδρασετε και σεις οπως μπορειτε με σχολια και παρατηρησεις.Έλεος!
Διαβάστε περισσότερα...

Μαροκινός o βιαστής της 17χρονης με νοητική στέρηση(Περισσοτερα Εντος)

Στον ανακριτή Χανίων θα οδηγηθεί την Τρίτη 24χρονος Μαροκινός που συνελήφθη από την αστυνομία ως ο δράστης του βιασμού 17χρονης από την Βουλγαρία με νοητική στέρηση...

Ο 24χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επιβεβαιώνει το βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

Ο Μαροκινός αναγνωρίστηκε από το θύμα, έπειτα από δεκάδες προσαγωγές που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση με βάση την περιγραφή της ανήλικης.
Τον βιασμό της ανήλικης κατήγγειλε η μητέρα του θύματος την απόγευμα της Τρίτης.

Αρενα: Για να δουμε τωρα εαν θα ξεσηκωθουν τα ΣΚΑΤΑ του Indymedia και του Συριζα οπως τοτε που πηγαν(και γυρισαν με ασθενοφορα) στην Αμαρυνθο για τον υποτηθεμενο βιασμο μιας Λαθρομεταναστριας

πηγη Διαβάστε περισσότερα...

Αλβανοί οι δράστες της απαγωγής της 19χρονης κοπέλας(Περισσοτερα εντος)

Σύμφωνα με όσα είπε στην κατάθεση της η 19χρονη οι δράστες ήταν 2 Αλβανοί.Η κοπέλα μαζί με τον φίλο της είχαν πάει στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης για να μείνουν για λίγο μόνοι.

Οι 2 Αλβανοί δράστες πιθανόν παρακολουθούσαν στο σημείο για να βρουν κάποιο ζευγάρι για να το ληστέψουν.

Η επίθεση ήταν αστραπιαία και αφού πρώτα απείλησαν με όπλα το ζευγάρι των νέων για να βγούν έξω απο το αυτοκίνητο,έπειτα χτύπησαν και λήστεψαν τον νεαρό.

Μόλις αυτός έπεσε αναίσθητος έβαλαν δια της βίας μέσα στο αυτοκίνητο την κοπέλα και έφυγαν απο το σημείο.Αργότερα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε κοντινή περιοχή (Γλυφάδα) και του έβαλαν φωτιά για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Προφανώς είχαν παρκάρει κάπου εκεί κοντά το δικό τους όχημα,στο οποίο επιβίβασαν εκ νέου την 19χρονη για να την πάνε σε άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.

Εκεί την βίασαν και στην συνέχεια λήστεψαν την άτυχη κοπέλα της οποίας η τύχη ήταν άγνωστη για περίπου 12 ώρες.Έπειτα απο 12 κολασμένες ώρες την άφησαν ελεύθερη και σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ κατάφερε να πάρει τηλέφωνο τους γονείς της,οι οποίοι μαζί με την αστυνομία πήγαν και παρέλαβαν την άτυχη κοπέλα.
Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και απο ότι γνωρίζω το θέμα το έχει πάρει πολύ προσωπικά ανώτατο στέλεχος στην ΓΑΔΑ.

πηγη Διαβάστε περισσότερα...

"Υστατη Προσπαθεια" του TVXS

Το ιστολογιο TVXS του "Μεταναστη" Κουλλογλου εκτος απο ΜΕΓΑΛΕΣ δημοσιογραφικες ειδησεις (του κουλλο) προσφερει στους αναγνωστες του και "επιμορφωτικες" ταινιες μικρου μηκους οπως η "Υστατη Προσπαθεια".

Μια ταινια που εκπροσωπησε την Ελλαδα στο "Διεθνες Τμημα του Φεστιβαλ" παρακαλω! η οποια ομως "δυστυχως" δεν προταθηκε για Βραβειο στο Φεστιβαλ της Δραμας(Δραμα η κατασταση σου λεω και εχει πληγωθει ο σκηνοθετης).

Η υποθεση: Καπου γυρω στο 1965, μια κοπελα αφου βγαζει τα ματια της με εναν νεαρο που σφυροκοπαει ακαταπαυστα χωρις ανασα(και για 3 λεπτα βλεπουμε τον Κουλλο του), μενει εγκυος και το παιδι γεννιεται 12 μηνες αργοτερα!(καλα διαβασατε 12) και το κραταει κρυφο απο τον νεαρο!!! Συνεχεια δεν εχει, γιατι τελειωνει το Επος.
Προσωπικα πιστευω οτι η ταινια αυτη επρεπε να προταθει για Οσκαρ (και 2 μαλιστα)!

Κατι δεν μου κολλαει ομως σε ολη την υποθεση. Το βιντεο αυτο ανεβηκε για να τιμησετε αυτον τον Υπερλαμπρο σκηνοθετη η' μηπως συμβαινει τιποτε αλλο;

Βρε μπας και εκει στο TVXS μιας που ειστε και "προοδευτικοι" γουσταρετε να βλεπετε τον "culo-γλου" του Τσιμιτσελη; Διαβάστε περισσότερα...

Αφιερωμα - Ηθοποιοι "Χωρις Συνορα" - Αφροδιτη Αλ Σαλεχ

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Εθνικος υμνος της Αυστραλιας γινεται...Ελληνικος!!!

1991 Τελικος πρωταθληματος Ποδοσφαιρου στην Αυστραλια.
South Melbourne Hellas vs Melbourne Croatia.
Πριν το παιχνιδι ακουγεται ο Εθνικος υμνος της Αυστραλιας.
Οι χιλιαδες Ελληνες που βρισκονται στο γηπεδο, ψαλλουν ταυτοχρονα τον
Εθνικο Υμνο της Ελλαδας κανοντας τους παιχτες της Melbourne Croatia να χαζεψουν!

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Εθνικιστής Χιτλερικός ο Υπουργός Δημήτρης Δρούτσας

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ/VINOZITO"










« Δρούτσας, ο νέος εθνικιστής»

Σχετικά με το μακεδονικό ζήτημα και την πολιτική της Ελλάδος με τη γειτονική Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε δηλώσεις-απάντηση (δευτερολογία) ο κ. Δρούτσας απάντησε σε επερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ στις 14.12.2009 στην ελληνική Βουλή:

«Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Έλληνα. Δεν τη διαπραγματευόμαστε. Με αυτήν γεννιόμαστε, με αυτήν πεθαίνουμε και αυτό είναι καλό να το ακούσουν όχι μόνο στα Σκόπια, αλλά και στη Νέα Υόρκη και όπου χρειάζεται. Κατοχύρωση της τελικής ονομασίας έναντι όλων με αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων».

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών μας παραπέμπουν σε ολοκληρωτικές ιδεολογίες την περίοδο του 1930 στη ναζιστική Γερμανία, που μεταξύ άλλων αναφέρεται σε περιούσια καταγωγή των ανθρώπων, σε «Άριες καταγωγές εκ γενετής» σχετικά με την ταυτότητα των πολιτών μιας χώρας. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ «ανδρώθηκε» σε Αυστριακό περιβάλλον.

Γνωρίζοντας ότι ο κ. Δρούτσας σπούδασε και εργάστηκε τη δεκαετία του 1990 στην Αυστρία, «υπηρέτησε» στο γραφείο της Αυστριακής Καγκελαρίας (1998), αναρωτιόμαστε μήπως αντί να συνταχθεί με την τότε και σημερινή δημοκρατική Αυστρία φλερτάρει-υιοθετεί τις αποκρουστικές ιδεολογίες του Ηάιντερ (πρώην αρχηγού των Αυστριακών νεο-ναζιστών) οπαδού του Χίτλερ; Μήπως την ίδια περίοδο ανδρώθηκαν-χάραξαν παράλληλες διαδρομές-ιδεολογίες οι Ηάιντερ-Δρούτσας;

Επίσης ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι ο κ. Δρούτσας γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1968, ένα χρόνο μετά το 1967 και τη δικτατορία στην Ελλάδα. Ο Μακάριος ανέτρεψε «δικτατορικά» το Σύνταγμα της Κύπρου, και ξεκίνησαν οι διωγμοί των Τουρκοκυπρίων όλα τα επόμενα χρόνια, με τη συνδρομή Γρίβα-Ελλαδιτών.

Γνωρίζουμε ότι ο πατέρας του «υπηρέτησε» στη Κύπρο έχοντας «φιλοχουντική ιδεολογία». Να κάνουμε τον συνειρμό (όπως μας προτρέπει ο Υπουργός στη δευτερολογία) για το πώς «γεννιέται και πεθαίνει» - πού μεγαλώνει και διαπαιδαγωγείται «καταλλήλως» - ένας άνθρωπος;

Αναρωτιόμαστε μήπως ο Δρούτσας «βύζαξε» το «γάλα» δηλητήριο-εθνικισμό τα επόμενα εφηβικά του χρόνια στο οικογενειακό-χουντοκυπριακό περιβάλλον της εποχής;Πώς να «επιβραβεύτηκε» άραγε στη Βουλή ένας Υπουργός μετά «προσόντων» το «εθνικιστικό γάλα» στην Κύπρο και το «νεο-ναζιστικό ντοκτορά» στην Αυστρία, για την επίσημη «ηρωική» απάντηση στις επερωτήσεις των εθνικιστο-νεοναζιστών «Καρατζαφερικών» στην ελληνική Βουλή στη χώρα μας;

Ίσως οι «Καρατζαφερικοί» και οι συνοδοιπόροι τους στην Ελλάδα αναφώνησαν μετά την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών: «Χάιλ Δρούτσερ!!!»

Το Γραφείο Τύπου

ΥΓ1. Δηλαδή τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα πολλαπλάσιοι των 1500 ψυχών της Ελληνικής μειονότητας στην Ιστανμπούλ, πώς γεννήθηκαν και πώς θα πεθάνουν; Έχουν δικαίωμα κατά Δρούτσα να «γεννηθούν και να πεθάνουν» Μακεδόνες;

ΥΓ2. Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε από μητέρα Αμερικανίδα και η γιαγιά του ήταν Πολωνέζα. Θα ρωτήσει σύμφωνα με τη «λογική του» ο Υπουργός γιατί και πώς γεννήθηκε ο προϊστάμενός του;

ΥΓ3. Στην αρχαϊκή προ-εθνική λογοτεχνική Αλβανική γλώσσα δηλαδή στα αρβανίτικα, η ρίζα της λέξης του επιθέτου Δρούτσας είναι το “Dru” (γραικιστί προφέρεται “Δρου”) που σημαίνει “ξύλο”. Επίσης το “τσα” δηλαδή “ca” στα αρβανίτικα-αλβανικά σημαίνει “κάποιος”, “μικρός” κ.ά.
Όπως πάντα σύμφωνα με τη “λογική” περί καταγωγής κατά Δρούτσα, έχει ενημερωθεί ο Υπουργός ότι “γεννήθηκε” αρβανίτης δηλαδή σύγχρονος Αλβανός;

πηγη Διαβάστε περισσότερα...

Καταστροφες και αρπαγες σημαντικων μνημειων απο τα ΣΚΑΤΑ της νεολαιας!

Εκλεψαν την προτομη του Βασιλια Παυλου στον Βολο.
Κατεστρεψαν την προτομη του Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου.
Βανδαλισαν την προτομη του Ρηγα Φεραιου στο Πανεπιστημιο Αθηνων.
Βανδαλισαν το αγαλμα του Ιωαννη Παλιολογου και του Γ.Καραισκακη στην Αρτα.


Συμφωνα με μαρτυριες αυτη ηταν δουλεια των κουκουλοΦλωρων που συμπαθει ο Χρυσοχοιδης!

Περισσοτερα εδω Διαβάστε περισσότερα...

Απαγωγη 19χρονης στην Γλυφαδα απο "κακομοιρους" Μεταναστες!!! (Διαβαστε εντος)

Από τις 02:00 τα ξημερώματα αναζητείται μια 19χρονη κοπέλα, η οποία απήχθη από δύο άνδρες, ενώ βρίσκονταν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης.
Προηγουμένως η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί με τον 19χρονο φίλο της στο σημείο και παρέμειναν εντός του αυτοκινήτου της, όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Στη συνέχεια, οι δράστες με την απειλή όπλου έβγαλαν από το όχημα τον 19χρονο φοιτητή και διέφυγαν, έχοντας μαζί τους την 19χρονη.
Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πλέον, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση της κοπέλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο παιδιά προέρχονται από φιλήσυχες οικογένειες.
Η 19χρονη είναι κόρη Πυροσβέστη, ενώ ο 19χρονος σύντροφός της(φοιτητής), γιος στρατιωτικού.

απο ζουγκλα Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Απίστευτο σύνθημα οπαδών σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Κάτω Ιταλίας!!!

Το σύνθημα που ακούγεται από τα χείλη περίπου 5.000 οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης Crotone (=Κρότων, σημαντική αρχαία ελληνική πόλη της Κάτω Ιταλίας), είναι το εξής: Salutate la Magna Grecia.

Σε μετάφραση: ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ (ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ) ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!


Το σύνθημα απευθύνεται στην αντίπαλη ομάδα για να της υπενθυμίσει που βρίσκεται, σε τι χώματα ιερά πατάει…



πηγη

Υ.Γ. Η Γυμναστικη Ακαδημια της πολης και πολλοι οργανισμοι φερουν ΠΕΡΗΦΑΝΑ το ονομα "Magna Grecia" !
Διαβάστε περισσότερα...

Το Πασοκ για την Μακεδονια - Συγχρονοι Εφιαλτες!

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Οικογενεια Νιωτη, Περηφανη για τα Τεκνα της!!!


«Τα 22 παιδιά του Ρεσάλτο δεν έφτιαξαν μολότοφ, δεν έκαψαν καμία περιουσία, δεν απείλησαν κανέναν, ούτε έδειραν τον πρύτανη» δηλώνει ο Γρηγόρης Νιώτης σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», περιμένοντας την απάντηση της δικαιοσύνης την οποία δηλώνει ότι εμπιστεύεται απολύτως...

«Η δυσκολία βρίσκεται στην πλευρά των παιδιών ενός πολιτικού. Είδατε τι έγινε στην περίπτωση των δικών μου. Από τα παιδιά που ενεπλάκησαν, μόνο τα δύο δικά μου προβλήθηκαν παντού, παρότι τα ΜΜΕ έδειξαν πολύ υπεύθυνη στάση και τα ευχαριστώ γι’ αυτό» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Μαρία Νιώτη: «Έχω δύο υπέροχα παιδιά.«Είμαι μία πολύ περήφανη μητέρα»

Γρηγόρης Νιώτης: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τη δικαιοσύνη και απεριόριστα τα παιδιά μου»

«Έχω δηλώσει ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τη δικαιοσύνη και απεριόριστα τα παιδιά μου. Είμαι κοντά τους σ’ αυτή την προσωπική τους περιπέτεια. Και τα δύο παιδιά μου είναι ενήλικα, 30 και 28 ετών, επιστήμονες και ώριμοι πολίτες. Έχουν τραβήξει το δικό τους πολιτικό και ιδεολογικό δρόμο, με βάση τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Είναι αυτοτελείς προσωπικότητες. Στη δημοκρατία δεν υπάρχει οικογενειακή, συλλογική, πολιτική ή ποινική ευθύνη» τονίζει από την πλευρά του ο Γρηγόρης Νιώτης, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι τα παιδιά του και μαζί τους όλα τα παιδιά του «Ρεσάλτο» είναι αθώα και θα δικαιωθούν από τη δικαιοσύνη. «Τα 22 παιδιά του Ρεσάλτο δεν έφτιαξαν μολότοφ, δεν έκαψαν καμία περιουσία, δεν απείλησαν κανέναν, ούτε έδειραν τον πρύτανη» υπογραμμίζει.
Αναφορικά με το κίνημα των αντεξουσιαστών δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν απειλεί τη δημοκρατία. «Καμία κοινωνική ή πολιτική κίνηση δεν μας απειλεί όταν ενεργεί στο πλαίσιο των συνταγματικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Άλλωστε, η δημοκρατία μας, δεν απειλείται» υποστήριξε.

Για τη στάση της αστυνομίας διευκρίνισε πως όταν επιτυγχάνει να περιφρουρεί τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ή όταν ακυρώνει όσους θέλουν να αμαυρώσουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις, κάνει τη δουλειά της. Υπογράμμισε ωστόσο, πως η αστυνομία πρέπει πάντα να ενεργεί στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων. «Τις προάλλες είχαμε περιορισμό των επεισοδίων και των ζημιών και αυτό είναι καλό. Είχαμε όμως και συμπεριφορές που πρέπει να ερευνηθούν από την πολιτική και διοικητική ηγεσία και εφόσον επιβεβαιωθούν παραβάσεις, να καταλογιστούν ευθύνες».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωση του ότι η προληπτική φυλάκιση είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά, διευκρίνισε ότι είναι άλλο πράγμα ο προληπτικός έλεγχος ή η προληπτική κράτηση και άλλο η προληπτική φυλάκιση. «Ο προληπτικός έλεγχος είναι νόμιμος και πρέπει να ασκείται στο πλαίσιο του Συντάγματος. Το να ασκήσει προληπτικό έλεγχο ή να προβεί σε προσωρινή κράτηση ολίγων ωρών η αρμόδια αρχή είναι νόμιμο και ίσως σκόπιμο». Υπογράμμισε πάντως πως η γενίκευση, είναι πολιτικά ελεγχόμενη καθώς πρέπει να περιφρουρούνται παράλληλα κορυφαίες διατάξεις του Συντάγματος, όπως το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, το δικαίωμα της ελευθερίας κα της ανεμπόδιστης έκφρασης.

Αναφερόμενος τέλος στα ευρήματα της αστυνομίας κατά την επέμβαση της στο στέκι του «Ρεσάλτο» τόνισε πως η θέση ότι τα άδεια μπουκάλια και το μισό μπιτόνι πετρέλαιο θέρμανσης θα μπορούσαν σε συνδυασμό με άλλες χημικές ουσίες, που δεν βρέθηκαν, να παρασκευάσουν εκρηκτική ύλη, είναι αυθαίρετη. «Η διατύπωση αυτή είναι αυθαίρετη και κινείται στην προ των τυχόν προπαρασκευαστικών πράξεων (που δεν υπήρξαν) περιοχή. Είναι δηλαδή εκτός του ποινικού συστήματος και αδύνατη η ποινική αξιολόγηση και εξατομίκευση. Αυτή, βέβαια είναι η γνώμη μου ως πατέρα και νομικού. Τη στηρίζουν απόλυτα πολλοί έγκριτοι δικηγόροι, όλοι όσοι συνομίλησα μαζί τους. Δεν είναι μία αντιπαράθεση ή καταγγελία. Είναι η ελπίδα του πατέρα ότι τα παιδιά του θα αθωωθούν» υποστήριξε.

Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αλεξης Γρηγοροπουλος, Αναρχικος ή Απατη των Τρομοκρατων του Indymedia? (Διαβαστε Περισσοτερα Εντος!)

Πώς στήνουν τις απάτες οι αριστεροί?
Πώς φανατίζουν τα παιδιά?
Γράφωντας στο google Images Γρηγορόπουλος απο τις πρώτες σελίδες διαπίστωσα οτι κάτι παίζει..
Είδα φωτογραφίες απο το παιδί τον Α.Γρηγορόπουλο να είναι νεκρός κάτω στο δρόμο με τους "κακούς" μπάτσους απο επάνω, σε κάποιες ιστοσελίδες κάτω απο αυτη την εικόνα μπινελίκοναν τους αστυνομικούς και καποιοι υπόσχονταν εκδίκηση με την γνωστη φράση.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ λεπτά αλλα με κόπο διαπίστωσα οτι δεν ήτανε ο Γρηγορόπουλος αλλά ένα άλλο παιδί που του έμοιαζε πολύ έτσι πως ήτανε τραβηγμένη η φωτογραφία... ήτανε ο Καλτεζάς.
ΔΕΙΤΕ
Η ΑΠΑΤΗ (οτι ειναι ο Γρηγορόπουλος)


























Η ΑΛΗΘΕΙΑ






















Πιστεύουμε ακράδαντα οτι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ήτανε ένα φυσιολογικό παιδί και όχι όπως μας τον παρουσιάζουνε οι ακροαριστεροί -Αναρχικοι-Αντιεξουσιαστες και λοιπά.

Φράσεις της μάνας και των φίλων του Αλέξανδρου ξεχάστηκαν προς όφελος της "γιορτής" της επετείου του ALEXIS.

Φράσεις όπως "Ο Αλέξανδρος ήτανε φίλος με τους Αστυνομικούς" , " Ο Αλέξανδρος δεν ήτανε Αναρχικός" και λοιπά.

Φράσεις που ξεχάστηκαν ή μαλλον καλλύτερα θάφτηκαν γιατι δε βόλευαι τα ΜΜΕ και τους Αναρχικούς ,τους ΑΝΤΙΦΑ ....
























Αυτή λοιπόν είναι η φωτογραφία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που ως δια μαγείας χάθηκε από το google images .
Η φωτογραφία αυτή ήτανε πρώτη σε επισκεψημότητα πέρσι τον Δεκέμβρη και ήτανε η πρώτη που έβγαζε το google αν έβαζες στο search το όνομα του παιδιού
Φέτος, μετά από έναν χρόνο περίπου άλλες φωτογραφίες έχουνε πάρει την θέση της ενώ η ίδια σχεδόν έχει εξαφανισθεί ,ευτυχώς εμείς κρατάμε αρχείο.
Στην θέση της λοιπόν μπήκανε φωτογραφίες ή μάλλον φωτογραφία η ίδια και η ίδια με διαφορετικά αφιερώματα που συνήθως προκαλούν την νεολαία σε μελλοντική σύρραξη με τους «μπάτσους» .(οπως η πρώτη πάνω πάνω)
Η συγκεκριμένη ,σπάνια πια, φωτογραφία δείχνει το παιδί με την Ελληνική σημαία.

Εμείς από παλιά λέγαμε τους πάντες ότι ο Γρηγορόπουλος δεν είναι ο αλητάκος που κάποιοι προσπαθούν να μας πλασάρουν, δεν είναι ο αναρχικός που προκάλεσε επεισόδια , ήτανε ένα φυσιολογικό παιδί που μάλλον πάνω στο πάθος του και στην νεότητα του ίσως έκανε κάποιο λάθος ενάντια σε κάποιους «μπάτσους» και το πλήρωσε ακριβά με την ζωή του.

Ήτανε το λάθος παιδί ,στην λάθος γειτονιά με το λάθος πάθος λόγω γειτονιάς και απέναντι του ήτανε ο λάθος μπάτσος με την λάθος νοοτροπία και τα λάθος νεύρα της στιγμής.

Ο μπάτσος πρέπει να δικαστεί και να καταδικαστεί , όχι μόνο γιατί πυροβόλησε ένα παιδί αλλά και γιατί πυροβόλησε ένα παιδί που μελλοντικά θα γινότανε σαν και εμάς.

Γιατί χάθηκε η φωτογραφία αυτή ?
Γιατί αντικαταστάθηκε με φωτογραφίες άλλες και με φωτογραφίες ενός άλλου σκοτωμένου παιδιού?

Ποιοι θέλουν να ρίχνουνε στάχτι στα μάτια της νεολαίας?

Γιατί οι φωνές της μάνας και των φίλων του που φώναζαν ότι δεν είναι αναρχικός και ότι ήτανε πολύ φίλος με την αστυνομία έχουνε κοπεί από τα ΜΜΕ?

Και γιατί στην θέση τους μπαίνουν φωνές από άσχετους αναρχικούς που πάντα εκφράζουν μία άποψη για ένα παιδί που ούτε το ήξεραν?
Γιατί οι φωνές των φίλων του Αλέξη που λέγανε ότι αν ζούσε το παιδί θα καταδίκαζε κάθε μορφής βία και καψίματα και πυροβολισμούς στο όνομα του ενάντια στους αστυνομικούς ακούστηκαν μόνο μια φορά από τα ΜΜΕ?

Τελικά, οι Αναρχικοί για άλλη μια φορά εκμεταλλεύτηκαν το όνομα ενός παιδιού που οι ίδιοι βάφτισαν αναρχικό , ενώ δεν ήτανε.
Οι Δολοφόνοι(Indymedia) θα ξανα πυροβολήσουν αστυνομικούς στο όνομα του Αλέξη και θα το παίζουν επαναστάτες με ένα όνομα που κυριολεκτικά δεν τους ανήκε ποτέ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην απατηλή αριστερά της ψευτιάς της απατεωνιάς και της πλύσης εγκεφάλου μεσω ψεμμάτων.

Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος φωτογραφίζεται με δυνάμεις ΜΑΤ , όλοι χαμογελαστοί.Για κάποιους που θα πούνε οτι "ο ALEXIS ετρεχε σε πορείες και φωτογραφιζότανε με τα ΜΑΤ καλυτερα να χτυπησουν το κεφάλι τους στον τοίχο"!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Εδεσσα - Πορεια για την Μακεδονια


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΔΙΑ!

Πέρα από κάθε προσδοκία και σε μιά μέρα που οι καιρικές συνθήκες μόνο ανοιχτές κινητοποιήσεις δεν ευνοούσαν, το κάλεσμα της περιφερειακής οργάνωσης Μεκεδονίας της "Χρυσής Αυγής" αγκαλιάστηκε θερμά από εκατοντάδες νέους στην πλειοψηφία τους εθνικιστές, αλλά και από τους Εδεσσαίους που υποδέχτηκαν θερμά και με ενθουσιασμό την πρωτοφανή για την πόλη τους κινητοποίηση.

Στις μία το μεσημέρι κι από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, συγκεντρώθηκαν έξω από την Νομαρχία τουλάχιστον 300 Εθνικιστές οι οποίοι μιά ώρα αργότερα ξεκίνησαν πορεία προς τα αποκλεισμένα από ισχυρές μεταφερόμενες αστυνομικές δυνάμεις γραφεία των ντόπιων συνεργατών της Νέας Τάξης, υπολείμματα των Βούλγαρων κομιτατζήδων που τώρα το παίζουν... Μακεδόνες.

Η πορεία των Εθνικιστών που κάθε στιγμή μεγάλωνε αφού περαστικοί και θαμώνες των γεμάτων "καφέ" της πόλης έμπαιναν διαρκώς μέσα, στάθηκε στο σημείο αυτό και με προειδοποιητικά συνθήματα έστειλε το μήνυμα σ'όσους νομίζουν ότι μπορούν να υποσκάπτουν την εθνική μας κυριαρχία, να ασελγούν απέναντι στην ιστορία μας, να προπαγανδίζουν σε βάρος της Πατρίδας και να κυκλοφορούν με άνεση και χωρίς συνέπειες αναμεσά μας. Λάθος τους...

Η πορεία των Εθνικιστών κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συγκροτημένα μετά από τους χαιρετισμούς, επέστρεψαν με τον ίδιο παλμό και ενθουσιασμό στην Νομαρχία, γεμίζοντας τον αέρα και τους δρόμους της Έδεσσας από Πατρίδα, επεφημούμενοι και καταχειροκροτούμενοι από απλούς πολίτες που δήλωσαν ευθαρσώς με ποιανού το μέρος βρίσκονται σε αυτόν τον ΠΟΛΕΜΟ που ξεκινάει για την Μακεδονία μας! Διαβάστε περισσότερα...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...

Παρά τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη Μακεδονία, πάνω απο 300 Εθνικιστές ξεκίνησαν αυτή την ώρα πορεία απο τη Νομαρχία της Έδεσσας και κατεθύνονται προς τα γραφεία του Ουράνιου Τόξου. Με παλμό και δύναμη αυτή τη στιγμή οι Έλληνες στέλνουν το μήνυμα στους εγκάθετους εχθρικών προπαγάνδων που έχουν βάλει στο μάτι τα εδάφη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Η Έδεσσα δονείται απο τα συνθήματα "Αλήτες, προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι Ελληνική", "Ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν είν' αργά να πάρουμε τα Σκόπια και όλο το βορρά", "Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια" κλπ.

Στοχος

Πριν λίγα μόλις λεπτά τελείωσε η συγκέντρωση και πορεία στην πόλη της Έδεσσας ενάντια στα βρώμικα σχέδια εκείνων που αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση είχε η περιφερειακή οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ενώ την στήριξαν τόσο ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, όσο και η εφημερίδα «Στόχος». Εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές έδωσαν το βροντερό παρόν, ενώ θερμή υπήρξε η συμπαράσταση των πολιτών της Έδεσσας, που άλλοι απ’ αυτούς αυθόρμητα χειροκροτούσαν την πορεία και άλλοι ακολουθούσαν την πορεία φωνάζοντας τα συνθήματα των Εθνικιστών!

Ομιλίες έγιναν στο χώρο που υπάρχει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη. Η συγκέντρωση της Έδεσσας ήταν μόνο η αρχή… Δεν θα ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας οι πολιτικάντηδες μέσα σε καθεστώς ένοχης σιωπής!

Χρυση Αυγη Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο Δημος Κερατσινιου ζηταει την απελευθερωση των τρομοκρατων!!!

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Ψήφισμα αρ. 284

Μετά από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:
1ον/ Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες.
2ον/ Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.
3ον/ Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
4ον/ Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας.
5ον/ Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
6ον/ Η πράξη εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μια καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.
7ον/ Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.
8ον/ Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότι στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1/ Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2/ Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3/ Εισαγγελία Πειραιά
4/ ΜΜΕ Διαβάστε περισσότερα...

Φασιστες Κουφαλες Ερχονται Κρεμαλες...

Ενα συνθημα που ακουμε δεκαετιες τωρα απο καποια ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα οποια προστατευοντε απο καποια ΚΑΘΗΚΙΑ μεσα στα οποια ειναι Πολιτικοι φορεις, ΔημοσιοΚαφροι, Δικηγοροι, Καθηγητες, Επιχειρηματιες κτλ.(με τους οποιους θα ασχοληθουμε τις επομενες μερες)

Ενω αυτα τα ΣΚΑΤΑ ειναι που σπανε, καινε, λεηλατουν, ληστευουν, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, τρομοκρατουν, καταστρεφουν τα παντα γυρω τους, διασυρουν το ονομα της Ελλαδος παντου, επιτιθοντε σε καθε τι Ελληνικο και ΠΑΝΤΑ με την ΒΙΑ και το Ετσι Θελω, αποκαλουν εμας που αγαπαμε αυτον τον ΙΕΡΟ τοπο και θα διναμε την ζωη μας για αυτο το Εθνος, γι'αυτην Πατριδα και γι'αυτη την Σημαια, "φασιστες".

Εγω θα σας κανω την χαρη και να σας πω οτι εαν πιστευετε οτι ειμαι φασιστας επειδη ειμαι διαφορετικος απο εσας και πονω για την Πατριδα μου,για το μερος που γεννηθηκα, εκει που περπατησα, εκει που ερωτευτηκα, εκει που εζησα, τοτε ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!

Και επιτελους, επειδη μας τα εχετε κανει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ τοσα χρονια με τις κρεμαλες, φερτε τις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ελατε να μας κρεμασετε αν εχετε ΑΡΧΙΔΙΑ!
Βαρεθηκαμε ΡΕΕΕΕΕ, να σας ακουμε ΤΟΣΑ χρονια και να μην σας βλεπουμε!

Μια ζωη κρυμμενοι κατω απο το GUCCI φουστανακι της μαμας και των συνοδων της... Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Αφγανοί βίασαν 27χρονη ΕΛΛΗΝΙΔΑ στην Ομόνοια!!!























ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΟΙ,ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...

Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ???

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΤΕ ΑΚΟΜΑ..ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...

Πηγη

Που ειναι τωρα οι "αντιρατσιστικες οργανωσεις"(φιλοζωικες) και ο Συριζα που μαχονται γι'αυτους τους "κακομοιρους" ? Αν εχουν τα αρχιδια να βγουν τωρα! και να μας πουν εαν το καταδικαζουν το γεγονος και ολα αυτα που γινονται καθημερινα στο κεντρο των Αθηνων!
Ο Χρυσοχοιδης και το ΠΑΣΟΚ μονο να κυνηγουν τους αστυνομικους που συλλαμβανουν "κακομοιρους ΛΑΘΡΟμεταναστες" ξερουν!

Να ξερουν ενα ολοι αυτοι, το καζανι βραζει και ειναι ετοιμο να εκραγει και μπορει να συμβει οποιαδηποτε στιγμη! Να προσεχουν γιατι τα αποτελεσματα θα ειναι πολυ ασχημα!

Για τους 500.000 "εθνικιστες" του ΛΑΟΣ το μονο που μπορω να πω ειναι να συνεχισουν τον αγωνα απο τον ΚΑΝΑΠΕ γιατι απο την στιγμη που επραξαν το καθηκον τους απεναντι στην Πατριδα ψηφιζοντας 15 "κωλοτουμπες" να ειναι σιγουροι οτι η Πολη θα κατακτηθει και θα τους προσφερθει στο πιατο πολυ συντομα! Διαβάστε περισσότερα...