Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Καταδικη των Ελληνων Πατριωτων απο τον Περιστερη!

Διαβάστε περισσότερα...

Καρατζαφερης: Καταδικαζω "τα φυντανια" που επιτεθηκαν στον Παγκαλο!!! (Περισσοτερα εντος)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που δέχθηκε τα γιουχαρίσματα άφησε αιχμές κατά του κόμματους του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Επίθεση δέχτηκε το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου έξω από τη Βουλή, από ομάδα ατόμων που αντιδρούν στο υπό συζήτηση μεταναστευτικό νομοσχέδιο.Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου, ενώ εκτόξευαν αντικείμενα εναντίον όσων πλησίαζαν στη Βουλή.

Ο κ. Πάγκαλος πήρε το λόγο στην συνεδρίαση που βρισκόταν σε εξέλιξη και αφού κατήγγειλε το περιστατικό ζήτησε από τον Προεδρεύοντα του Σώματος να ενημερωθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη ώστε να διερευνηθεί γιατί η ΕΛΑΣ επέτρεψε σε ακροδεξιές, όπως είπε, ομάδες να βρίσκονται έξω από την είσοδο της Βουλής και να αποδοκιμάζουν όσους εισέρχονταν ή εξέρχονταν από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».

Ο κ. Καρατζαφέρης που πήρε το λόγο καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με την σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο. «Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα», είπε.

ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ? ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ!!! Διαβάστε περισσότερα...