Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Indymedia και Soros

Επειδη καποιοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι το μαυρο ειναι ασπρο και οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι τρελοι βρηκαμε αποδειξεις οι οποιες αποδεικνυουν την σχεση που υπαρχει μεταξυ Soros και Indymedia. Στις παρακατω φωτος αποδεικνυεται οτι o Soros ειναι το αφεντικο αλλα και ο βασικος χρηματοδοτης συφωνα με το ΚΕΝΤΡΙΚΟ website του Indymedia.









7 σχόλια:

  1. Απέτυχες απατεώνα.

    http://les-malakies.blogspot.com/2009/04/indymedia_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @GiaNT
    Αντε καλά... μπορεί να είναι οντως πρωταπριλιάτικο το ένα. Τα άλλο ρε καραγκιοζάκο;
    Και τα άλλα δύο που είναι ΕΔΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ;;;

    Για τα άλλα ΔΕΝ λες τίποτα ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ... φιλαλήθη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γι αυτή την απάτη εδώ είμαστε

    http://les-malakies.blogspot.com/2009/04/stop-indymedia-sorros.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε GiaNT τι ασχολείσαι μαζί τους! Αμόρφωτοι και ημιμαθείς είναι! Δες πώς αντιδρούν μόλις τους εμφανίζεις την πραγματικότητα....

    Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας φίλτατοι. Επιπλέον, στο διαδίκτυο δεν ευδοκιμούν οι συνηθισμένες τακτικές προβοκάτσιας γιατί όλοι έχουν το μέσο να διασταυρώσουν την πληροφορία που παρέχεις!

    Cheers dude!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καιρός να αρχισουμε να καιμε τα σπίτια αυτών των φασιστόμουτρων πριν κάψουν τα δικά μας. Οποιος έχει αντίθετη αποψη από την δική τους βλέπουμε τι του κάνουν.
    Εχει πληρώσει με πολύ αίμα αυτή η χώρα την κοινωνική ηρεμία της μεταπολίτευσης και ειναι υποχρέωση μας να την διατηρήσουμε απομονώνοντας τα φασιστοειδή της νέας χριστιανοακροαριστεράς που δεν μιλούν ποτέ για δημιουργία αλλά μόνο για φωτιά και αίμα. Το πρόβλημα στην ελλάδα ειναι η αριστερή κοινωνία και οχι οι δεξιές πολιτικές. Ιδεολογίες και πολιτικές που θεωρούν πως το αίμα του διαμαντή είναι μικρότερης αξίας από του αλέξη ξέρουμε που οδηγούν. Άλλωστε ο δολοφόνος του αλέξη ειναι γνωστός και τον ξέρουν και θα καταδικαστεί από το σύστημα ενω οι δολοφόνοι του διαμαντή είναι άγνωστοι και θρασύδειλοι και μάλλον μέχρι να τους πιάσουν και αυτούς οι αγγλοι, όπως τους χασάπηδες -παπαδοπαίδια της 17ν, θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και άγνωστοι αναμεσά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε φίλε ανώνυμε! Να ακολουθήσουμε το φωτεινό παράδειγμα των φασιστόκαφρων και να κυνηγάμε τον κόσμο με μαχαίρια.... Εύγε

    Δεν αντιλαμβάνεσαι από που πηγάζουν όλα αυτά! Όταν για 35 χρόνια κυνηγούσες αυτές τις ιδέες δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις θρέψει με αυτό τον τρόπο 2-3 γενιές ενάντια σου; Τους ανθρώπους που κυνηγήθηκαν τότε, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους!!!

    Ξύπνα ρε, όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες λέει ο λαός και αυτό συμβαίνει τώρα. Η βία στην βία γεννά περισσότερη βία και το μπάχαλο περισσότερο μπάχαλο.

    Γιατί αποκαλεί ο κόσμος τους αστυνομικούς μπάτσους; Επειδή συμπεριφέρονταν για πολλά χρόνια ως τζάμπα μάγκες (όχι ότι δεν το κάνουν τώρα, αλλά έχουν μειωθεί αισθητά). Με τον τσαμπουκά δεν καταφέρνεις τίποτα όμως! Είδες τον Δεκέμβρη τι γινόταν! Και δεν μιλάω για τους δρόμους που είχαν εντολή να μην επέμβουν. Μιλάω για τα σκηνικά στο ΟΑΚΑ και σε πολλά άλλα μέρη που τους τρέχαν στα νοσοκομεία.

    Οι τσαμπουκάδες φίλε και οι τζάμπα μαγκιές δεν πιάνουν πια. Αργά η γρήγορα θα γυρίσουν σε μπουμερανγκ εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Giant οπως και καποιοι αλλοι ειναι ΓΝΩΣΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ που κανουν διαρκως το ασπρο μαυρο,κοπριζοντας το Διαδικτυο με την αισχρη προπαγανδα τους.Αλλα τους ετσουξε το ξεβρακωμα ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ,γι'αυτο κανετε σαν τις χηρες στο κρεβατι.Υπομονη,θ'ακολουθησουν κι αλλα...

    Υ.Γ.Πολυ μαγκια και αντριλικι παραπανω ανωνυμε να δερνουν 500 5,οπως κανανε "στο ΟΑΚΑ και αλλου",ετσι;ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή