Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Συλλήψεις για απαγωγή και ξυλοδαρμό

Τέσσερις Πακιστανοί κι ένας υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθησαν από την ασφάλεια Αττικής για την απαγωγή και άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου από το Μπαγκλαντές για τον οποίο ζητούσαν λύτρα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δύο από τους δράστες προσέγγισαν τον ανήλικο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στις 11 Μαΐου, τον άρπαξαν με τη βία και το μετέφεραν σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή όπου μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του, τον χτυπούσαν συνεχώς ζητώντας του να τους καταβάλει 2.000 ευρώ.


Στη συνέχεια τηλεφώνησαν σε 37χρονο συγγενή του, απαιτώντας το ίδιο ποσό για να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο 37χρονος όμως κατάφερε να εντοπίσει και να ελευθερώσει μόνος του τον 14χρονο και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία, από την οποία συνελήφθησαν οι δράστες χθες και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.


Ευχαριστουμε Pakis

1 σχόλιο:

  1. Οι απαγωγές και οι βιασμοί ανηλίκων είναι κάτι συνηθισμένο στο Πακιστάν. Ότι έκαναν στις χώρες τους κάνουν και εδώ. Θα δούμε και χειρότερα καθώς απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας αλλά και ατιμωρησίας από το ξεχαρβαλωμένο κράτος.

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή