Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τρομοκρατεια - Πασοκ σημειωσατε Χ

Οταν το ΠΑΣΟΚ αθωωνει τον ΕΛΑ και αφηνει ελευθερο το 26χρονο κωλοπαιδο που πιαστηκε απο την αστυνομια για την συμμετοχη του στην τρομοκρατικη οργανωση "Συνωμοσια των Πυρηνων της Φωτιας" Νικο Μπακοβασιλη, τι περιμενει κανεις να συμβει;
Να σημειωσουμε εδω οτι Ν.Μπακοβασιλης κατα την διαρκεια προεκλογικων συγκεντρωσεων του ΠΑΣΟΚ ηταν υπευθυνος για την ηχητικη καλυψη!!!
Σας μυριζει κατι;

Οταν ο 2ος πιο αχρηστος υπουργος(Χρυσοχοιδης) μετα τον Παυλοπουλο,του ιδιου υπουργειου, βγαινει και λεει οτι ειναι εναντιον μιας αστυνομοκρατουμενης πολης, φυλακιζει αστυνομικους, δηλωνει φιλος με αντιεξουσιαστες(τρομοκρατες) και βλεπει σαν εχθρους της δημοκρατιας τους Ελληνες Πατριωτες, ειναι επομενο οι τρομοκρατες να κανουν παρτυ στους δρομους.

Σε αυτο το κρατος της απολυτης βρωμιας εμεις δεν εχουμε μελλον κατα το ΠΑΣΟΚ.
Μελλον εχουν οι τρομοκρατες, οι ΛΑΘΡΟμεταναστες και οποιος ειναι Εναντιον της Δημοκρατιας και της Ελλαδος!

Λυπαμαι...

Υ.Γ. Χρυσοχοιδη εαν εχεις λιγο φιλοτιμο παραιτησου. Απο την μερα που ανελαβες οι πρωτες ειδησεις της ημερας αφορουν ληστειες, βιασμους,τραμοκρατικες ενεργειες, εμπρησμους, φονους, πτωματα στις θαλασσες, ναρκωτικα, επισοδεια μεταξυ ΛΑΘΡΟμεταναστων.
Σας εχουν παρει ολοι τον αερα γιατι βλεπουν οτι ειστε μια ομαδα αποτελουμενη απο αχρηστους πολιτικους.
Ξερω ξερω, "οι εχθροι" του συστηματος και της Δημοκρατιας ειναι οι Ελληνες Πατριωτες...

Σας βαρεθηκα!

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπακοβασίλης ήταν ο πιο δραστήριος συντάκτης του Indymedia. Ας βγάλουν τις αναρτήσεις που έκανε, τότε που έγραφε "σκατά στον τάφο των μπάτσων", να καταλάβουν οι έλληνες περί τινος πρόκειται. Αλλά όταν τους συλλαμβάνουμε γίνονται όλοι παιδάκια, με τη μαμά στο πλευρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή