Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

"Αφυπνισις Ελληνων" η' η απολυτη ξεφτιλα?

Η Ελλαδα αδιαμφισβητητα ειναι η χωρα που διδαξε σε ολο τον κοσμο το Ηθος, την Αξιοπρεπεια και την Περηφανεια. Η ερωτηση μου ειναι πως τα τιμουν αυτα καποιοι (ανυπαρκτοι) "εθνικιστες" οι οποιοι μαλιστα δηλωνουν αρχαιολατρεις και 12θειστες? Η ερωτηση πηγαινει προς συγκεκριμενα ατομα και οχι στο συνολο των 12θειστων τους οποιους σεβομαστε, αρκει να μην επιτιθοντε στην Ελληνορθοδοξια. Τα τιμουν βγαινοντας στην εκπομπη της Μπουμπουκας κανοντας γνωστο στο πανελληνιο ποσα "one night stand" εχουν κανει και οτι εκαναν ερωτα με ατομο του ιδιου φυλου ? Για 50.000 ευρω ξεπουλαμε το ειναι μας? Μηπως εχουμε μπερδεψει τον Ελληνικο πολιτισμο με τον Ρωμαικο που ηταν γνωστος για τα οργια του?

Και αλλη μια ερωτηση. Πως επιλεχτηκε η συγκεκριμενη "κυρια" αναμεσα σε τοσο κοσμο? Ηταν τυχαιο η' λογω γνωριμιων μεταξυ της "κυριας" και του "τραγου" της με τον 12θειστη "μπουμπουκο" ? Ετσι γινεται η "Αφυπνισις Ελληνων" ?

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!


3 σχόλια:

  1. "...αρκει να μην επιτιθοντε στην Ελληνορθοδοξια."
    Μήπως είσαι εσύ που επιτίθεσαι στους Εθνικούς Έλληνες και 12θεϊστές?

    Μια κυρία δεν αντιπροσωπεύει τους Έλληνες, αλλα οι χριστιανοί είναι αυτοί που έβαλαν την ταφόπλακα στο αρχαίο μας πολιτισμό με σφαγές Ελλήνων, πυρπολήσεις ναών και συγγραμμάτων, ακόμη και η λέξη Ελλάς, Ελληνικό, σήμαινε θάνατο στο βυζάντιο!

    Ξύπνα καημένε τσολιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηξερα οτι θα απαντησετε κυριε Ζαγκλε αλλα δεν περιμενα τοσο γρηγορα. Αν μπορουσατε να χαλιναγωγησετε το κομπλεξ που σας διακρινει θα βλεπατε οτι δεν κανω καμια επιθεση στους Εθνικους, αντιθετως!

    Και κατι αλλο, αφου κυριε Ζαγκλε ειστε εναντιον της Ελληνορθοδοξιας για ποιο λογο συμμετεχετε και παρακολουθειτε το Αρενα και τον Στοχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Zero, και εγώ ήξερα ότι κάποια ανάλογη θολή και υβριστική απάντηση θα έπαιρνα από σένα.
    Επισκέπτομαι πολλά blog κύριε zero, στα δικά σας θρισκόπλικτα μπαίνω για να βάζο φρένο στα ψεύδη και βρομόλογα κατά τον Εθνικών Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή