Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογες 2009 - Η μαχη των Εθνικιστικων Μαγαζιων

Οι εκλογες πλησιαζουν και πολλοι Εθνικιστες-Πατριωτες ασχολουνται με τα κομματα τους και σκεφτονται το επομενο τους βημα για να κερδισουν κοσμο. Παρατηρουμε οτι και σε αυτες τις εκλογες αλλα και στις ευρωεκλογες του Ιουνιου ο κοσμος του "χωρου" εχει χωριστει σε 2 στρατοπαιδα εξαπολυοντας υβρεις και απειλες εκατεροθεν.
Οποτε το ερωτημα ειναι, Χρυση Αυγη η' ΛΑΟΣ ;

Με αλλα λογια εχουμε λυσει ολα τα προβληματα που μας αφορουν ως Ελληνες και μας εμεινε να διαλεξουμε αναμεσα σε 2 κομματα. Η ενοτητα του χωρου εχει παει περιπατο. Υπαρχουν διαμαχες για το ποιος ειναι πιο εθνικιστης απο τον αλλον. Ποιος εκανε τι, ποιος ειπε τι.
Και μετα τις εκλογες, οταν ολοι θα ειναι χαρουμενοι, θα ακουγοντε φωνες απο παντου για την ενοτητα. Ποια ενοτητα; Ποιος αληθεια νοιαζεται για το εθνος και την πατριδα απο τα κομματοσκυλα του καθε κομματος; Ο καθενας κοιταει την παρτη του, τι θα αποκομμισει. Το Εθνος το εχουν ολοι χεσμενο. Ολοι ενδιαφερονται για την εξουσια.

Προσωπικα, ντρεπομαι για την καταντια αυτη και δεν προκειται να πεσω τοσο χαμηλα οσο εσεις "Εθνικισταραδες μου". Ο εθνικιστης περα απο την αγαπη για την πατριδα, πρεπει να αγαπαει και τον συναγωνιστη του και οχι να τον πολεμαει επειδη υποστηριζει κατι διαφορετικο. Αλλα παντα ετσι ηταν οι Ελληναραδες. Απο την ιστορια μας, εχουμε δει οτι σφαζονταν μεταξυ τους για την εξουσια!

Και φτανει πια αυτη η βλακεια του "ΕΜΕΙΣ ειμασταν αυτοι που....ενω εσεις..........."
Οταν κανετε κατι, καντε το για την αγαπη σας προς την πατριδα και οχι για το μαγαζι σας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!

1 σχόλιο: