Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...

Παρά τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη Μακεδονία, πάνω απο 300 Εθνικιστές ξεκίνησαν αυτή την ώρα πορεία απο τη Νομαρχία της Έδεσσας και κατεθύνονται προς τα γραφεία του Ουράνιου Τόξου. Με παλμό και δύναμη αυτή τη στιγμή οι Έλληνες στέλνουν το μήνυμα στους εγκάθετους εχθρικών προπαγάνδων που έχουν βάλει στο μάτι τα εδάφη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Η Έδεσσα δονείται απο τα συνθήματα "Αλήτες, προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι Ελληνική", "Ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν είν' αργά να πάρουμε τα Σκόπια και όλο το βορρά", "Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια" κλπ.

Στοχος

Πριν λίγα μόλις λεπτά τελείωσε η συγκέντρωση και πορεία στην πόλη της Έδεσσας ενάντια στα βρώμικα σχέδια εκείνων που αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση είχε η περιφερειακή οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ενώ την στήριξαν τόσο ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, όσο και η εφημερίδα «Στόχος». Εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές έδωσαν το βροντερό παρόν, ενώ θερμή υπήρξε η συμπαράσταση των πολιτών της Έδεσσας, που άλλοι απ’ αυτούς αυθόρμητα χειροκροτούσαν την πορεία και άλλοι ακολουθούσαν την πορεία φωνάζοντας τα συνθήματα των Εθνικιστών!

Ομιλίες έγιναν στο χώρο που υπάρχει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη. Η συγκέντρωση της Έδεσσας ήταν μόνο η αρχή… Δεν θα ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας οι πολιτικάντηδες μέσα σε καθεστώς ένοχης σιωπής!

Χρυση Αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου