Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Δημοψηφισμα για το Μεταναστευτικο - Η προσπαθεια συνεχιζεται...

Εδω και 10 μερες ακριβως, γινεται μια προσπαθεια απο χιλιαδες Ελληνες οι οποιοι αντιστεκονται στα σχεδια της Νεας Ταξης και στα πιονια της, οι οποιοι θελουν να καταστρεψουν την πατριδα μας χτυπωντας το ομαιμων, το ομογλωσσον, το ομοθρησκον και το ομοτροπον. Προσπαθουν να πετυχουν τον απολυτο αφελληνισμο των Ελληνων.

Η ολη προσπαθεια ξεκινησε αυθορμητα απο το ιστολογιο Greekalert πριν 10 ημερες. Απο τοτε μεχρι σημερα, εχει σημειωθει τεραστια προοδος!

Υστερα απο προτροπη αρκετων μπλογκς βουλευτες κομματος ζητουν μεσα στην Βουλη Δημοψηφισμα για το Μεταναστευτικο!

Πριν 10 ημερες δημιουργειται ενα γκρουπ στον διαδικτυακο χωρο Facebook με ονομα "Θελουμε Δημοψηφισμα Για το Μεταναστευτικο".
Απο τοτε μεχρι τωρα, τα μελη εχουν φτασει τα 2000!

Πριν 5 ημερες δημιουργειται γκρουπ στο Facebook με ονομα "Οχι ψηφο στους αλλοδαπους", τα μελη εχουν φτασει τους 2500!

Πριν 1 ημερα δημιουργειται ενα νεο μπλογκ με ονομα http://dhmopshfisma.blogspot.com/.
Οι μπλογκερς που στηριζουν το συγκεκριμενο μπλογκ εχουν φτασει τους 40 και αυξανονται με γρηγορους ρυθμους!

Περισσοτερα απο 150 μπλογκς εχουν αναρτησει τον συγκεκριμενο τιτλο ενω η κινηση αυτη εχει ακουστει και μεσα απο το ραδιοφωνο!

Σε αυτη την προσπαθεια δεν υπαρχουν κομματικες ταμπελες. Οι υποστηρικτες ανηκουν σε ολα τα πολιτικα κομματα(εκτος φυσικα απο τον συριζα). Ολοι μαζι ενωμενοι με κοινο παρανομαστη την αγαπη για την πατριδα μας που υποφερει.

Ελα και συ στον αγωνα αυτον που δινουμε, ελα να ενωσεις την δικη σου φωνη μαζι με την δικη μας. Στηριξε την προσπαθεια μας! Ο αγωνας θα συνεχιστει μεχρι την νικη! Και η νικη αυτη θα ειναι δικη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου