Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για αυξημένη εγκληματικότητα...
Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία, από στίφη ανθρωπόμορφων εισαγώμενων εγκληματιών με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού συστήματος -του πολιτεύματος αν θέλετε- που αδυνατεί να προστατέψει το Κράτος και το λαό του. Ένα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Τα απανωτά και αμέτρητα περιστατικά τυφλής και ένοπλης βίας, έχουν τόσο μαζικοποιηθεί που ο χαρακτήρας τους έχει πλέον προσομοιάσει με αυτόν ενός αληθινού πολέμου με υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και πραγματικά υλικά. Από την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Βουλιαγμένη, εως την ένοπλη ληστεία στην Σαλαμίνα με τους αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τις καθημερινές ένοπλες και αιματηρές ληστείες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της επικράτειας, το βασικό, το κύριο, το ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτής της λαίλαπας που στάθηκε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ πάνω από την Πατρίδα, είναι η καταγωγή των δραστών που ενεργούν αμείλικτα και χωρίς καμιά αναστολή εις βάρος των Ελλήνων.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...

Η Ελλάδα μας, δέχεται συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής φυλή, που αποφάσισε κόντρα σε όποιες αξίες και αρχές μετέδωσε στην Παγκόσμια Κοινότητα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, να μετατρέψει τα σπίτια μας, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, σε μέρη πιό ανασφαλή ακόμη και από τις δικές τους προερχόμενες γωνιές του πλανήτη. Εισαγώμενοι εγκληματίες, με νοοτροπίες ξένες προς κάθε ηθική και πνευματική αξία, σκορπούν τρόμο και θάνατο, λυγίζοντας σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων, που όμως ήρθε ο καιρός να αντιδράσουν...
Η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μιά ασύμμετρη απειλή τόσο σοβαρή και τόσο επικίνδυνη που είναι δυνατόν να καταστρέψει ολοσχερώς το Ελληνικό Κράτος και να το καταστήσει μιά επικράτεια αναρχίας και τρόμου μέσα την οποία το Έθνος μας θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιζήσει... Οι "αρμόδιοι" απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο να εξασφαλίσουν όπως υποχρεούνταν την ευμάρεια των Ελλήνων αλλά να προστατέψουν στοιχειωδώς την φυσική τους υπόσταση.
Και σαν να μην φτάνει αυτό, επιχειρούν να μονιμοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν με δικαιώματα που χύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε, τους ανθρωπόμορφούς εισβολείς.

Ως εδώ... Οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σύμφωνα και με την Συνταγματική επιταγή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ σε όποιον επιχηρεί δια βίας την κατάλυση του Συντάγματος. Την κατάλυση των Ελευθεριών του. Και το Σύνταγμα και οι ελευθερίες των Ελλήνων καταλύονται ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ -κι αυτοί που το διαχειρίζονται ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ- να κάνουν κάτι για ανατρέψουν αυτή την κατάσταση.
Καταλύεται το δικαίωμα της μετακίνησης, το δικαίωμα της περιουσίας, το δικαίωμα της ζωής... επειδή τα ανοιχτά σύνορα και η μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε το πολίτευμα, θεωρούν πως τα ανθρώπινα δικαιώματα περιορίζονται για τις ψευτομειονότητες και τους εγκληματίες.
Οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουν.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αγνοώντας τις "ψύχραιμες φωνές" των προσκυνημένων που καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν αν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ που θα ξεσπάσει και που δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου συναινετική μαζί τους. Οι συνέπειες μπορεί να είναι απρόβλεπτες, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τόσο οδυνηρές όσο οι προβλεπόμενες, αν η απάθεια και η ψυχραιμία επικρατήσουν της λογικής και του αισθήματος αυτοσυντήρησης.

Τα πράγματα δεν έφτασαν στις μέρες μας απροειδοποίητα... Τα είχαμε όλα προβλέψει και είχαμε εξ' αρχής προειδοποιήσει. Νομίζουμε πως τώρα είναι αργά για αυτούς που θα μπορούσαν στο παρελθόν να πάρουν αποφάσεις... Τώρα νομοτελειακά το καζάνι της οργής θα ξεχειλίσει... Ούτε θέλουμε,ούτε μπορούμε να το σταματήσουμε!
Μείνετε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ με τις φωνές του Αγώνα κι ετοιμαστείτε για την μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, που με κάθε μέσο και τρόπο θα προασπίσει και θα διασώσει την Εθνική και Κρατική μας υπόσταση. Κι ο Θεός ΒΟΗΘΟΣ!

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου