Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Επιθεση με μαχαιρι σε αστυνομικο!

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας από άτομο που κάνει χρήση ναρκωτικών, στην πλατεία Ομόνοιας.Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε μόλις βγει από το σταθμό της Ομόνοιας, όταν ο τοξικομανής τον προσέγγισε ζητώντας του χρήματα. Ο αστυνομικός αρνήθηκε να του δώσει και ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έκαναν τρία ράμματα στο μάγουλο. Στη συνέχεια αποχώρησε.

Τι θα ειχε συμβει εαν ο αστυνομικος ειχε χρησιμοποιησει το οπλο του? Ολα τα ΜΜΕ θα ειχαν καταδικασει τον αστυνομικο σε καθημερινες εκπομπες και δελτια ειδησεων. Η Κουμουνδουρου θα εδεινε τα στοιχεια του στους δολοφονους του indymedia και αυτοι με την σειρα τους θα απειλουσαν τους συγγενεις του αστυνομικου. Τελος, ο αστυνομικος οχι μονο θα εχανε την δουλεια του αλλα θα πηγαινε ισοβια για παρανομη οπλοχρησια και αποπειρα ανθρωποκτονιας με προθεση!

Αλλωστε ο ιδιος ο υπουργος τον Δεκεμβρη, κατα την διαρκεια των επισοδειων δηλωσε στην τηλεοραση οτι και αν ακομα ο αστυνομικος κινδυνευει δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιησει το οπλο του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου