Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Οι Έλληνες πολίτες δεν χρειάζονται αυτόκλητους προστάτες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Περιφερειάρχης: Οι Έλληνες πολίτες δεν χρειάζονται αυτόκλητους προστάτες.

«…Η Ελλάδα είναι μία όαση δημοκρατίας σε μία ταραγμένη περιοχή και παράδειγμα προς μίμηση. Εγώ ως όργανο αυτής της πολιτείας εκφράζω αυτή την βούληση της ελληνικής πολιτείας να μην ξεχωρίζει τους πολίτες της και να στρέφεται με στοργή και φροντίδα σε όλους. Και κανένας Έλληνας πολίτης δεν χρειάζεται προστασία κανενός αυτόκλητου προστάτη. Τους Έλληνες πολίτες τους προστατεύει το ελληνικό Σύνταγμα, η ελληνική πολιτεία και οι ελληνικοί νόμοι».
Στο ανακαινισμένο, με χρήματα της Περιφέρειας Α.Μ. – Θ., Γενί τζαμί της Ερμού περιηγήθηκε ο Δημήτριος Σταμάτης και συνομίλησε με τον σοφολογιότατο Μέτσο Τζεμαλή.

Τους ανακαινισμένους, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, χώρους της Μουφτείας Κομοτηνής και του ιερού τεμένους Γενί τζαμί, επισκέφτηκε χθες το πρωί ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Σταμάτης μαζί με τον σύμβουλό του Τάσο Παράσχου. Ο μουφτής Μέτσο Τζεμαλή υποδέχτηκε στο γραφείο του τον κ. Σταμάτη, όπου πίνοντας καφέ και τσάι, συζήτησαν για περίπου μισή ώρα. Ο γενικός γραμματέας ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των εργασιών, που άλλαξαν τη φυσιογνωμία της Μουφτείας εσωτερικά και φυσικά έγινε αποδέκτης αιτημάτων, στα οποία όπως εξήγησε «η Περιφέρεια στέκεται με ιδιαίτερη προσοχή στα αιτήματα και προσπαθεί να βοηθήσει μέσα στα μέτρα των δυνατοτήτων της».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου