Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Του Μιχάλη Δ. Ρέλλου
Η Ελλάς ως χώρος δράσεως των Ελλήνων δεν περιορίζεται μόνο στα εδάφη που ανήκουν σήμερα στην Ελληνική Δημοκρατία. Ελλάς ήταν από χιλιάδων ετών η Βόρειος Ήπειρος {νότια Αλβανία}, η Ανατολική Θράκη (Ευρωπαϊκή Τουρκία), η Ιωνία {δυτική Μικρά Ασία}, άλλα τμήματα της Μικράς Ασίας, ο Πόντος {βόρεια Τουρκία}, η Κύπρος, η Ανατολική Ρωμυλία {νοτιοανατολική Βουλγαρία}, η Πελαγονία {νότια Σκόπια}, η Μεγάλη Ελλάς {νότια Ιταλία και νήσοι}. Όμως, το μικρό και εξαρτημένο νεοελληνικό κράτος που προέκυψε από την Επανάσταση του 1821, δεν ήταν σε θέση να αποτρέψει τον αφελληνισμό των περισσοτέρων απ’ αυτές τις περιοχές, όπου ο Ελληνισμός τελικώς είτε εξεδιώχθη είτε έχασε την εθνική και γλωσσική του ταυτότητα.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ
Ο αφελληνισμός της κάτω Ιταλίας πραγματοποιήθηκε μετά την ίδρυση του Ιταλικού κράτους από τον Γκαριμπάλντι, αλλά διευκολύνθηκε από μία ιστορική διαδικασία 1.500 χρόνων απομακρύνσεως του Ιταλικού από τον μητροπολιτικό Ελληνισμό. Αλλά ακόμα και σήμερα η πλειοψηφία των νοτίων Ιταλών είναι Ελληνικής καταγωγής από φυλετική τουλάχιστον άποψη, όπως έχουν δείξει αξιόπιστες ανθρωπολογικές έρευνες.
Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ
Ο αφελληνισμός της Ανατολικής Ρωμυλίας πραγματοποιήθηκε προς το τέλος του προηγούμενου αιώνα, μετά από την πραξικοπηματική κατάληψη και προσάρτησή της από την Βουλγαρία και την εκδίωξη όλων των Ελλήνων που δεν δέχθηκαν τον εκβουλγαρισμό τους. Όσοι παρέμειναν, έλαβαν βουλγαρικά ονόματα και αναγκάστηκαν να ξεχάσουν την Ελληνική γλώσσα. Όμως, είναι αξιοσημείωτο ότι η πλειοψηφία του σύγχρονου Βουλγαρικού λαού δεν κατάγεται από τους μεσαιωνικούς Βουλγάρους του Κρούμου και του Σαμουήλ, αλλά κυρίως από τους παλαιούς ιθαγενείς Ελληνικούς πληθυσμούς της περιοχής και άλλους αυτόχθονες, οι οποίοι εκβουλγαρίσθηκαν εθνικώς και εκσλαβίσθηκαν γλωσσικώς {οι “παρά πέντε λεπτά Έλληνες”, κατά τον μεγάλο ανθρωπολόγο Άρη Πουλιανό}.


Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
Η νότια και δυτική Αλβανία κατοικούνταν ανέκαθεν από Ηπειρώτες Έλληνες. Μετά τους ρωμαϊκούς χρόνους...ένα τμήμα του πληθυσμού λατινοποίησε την γλώσσα του και ένα άλλο διατήρησε την Ελληνική γλώσσα και το αλφάβητό της. Απ’ αυτούς, οι μεν αποτελούν την φάρα των Τόσκηδων, που δεν διαφέρουν στην όψη από τους Έλληνες Ηπειρώτες, και είναι στην πλειοψηφία τους Ορθόδοξοι. Οι δε είναι οι γνωστοί μας Βορειοηπειρώτες. Όταν οι μεγάλες δυνάμεις αποφάσισαν να μείνει η Βόρειος Ήπειρος στο νεοσύστατο Αλβανικό κράτος, φρόντισαν μαζί με τους βόρειους Αλβανούς Γκέκηδες {τους πραγματικούς Αλβανούς, όπως είναι και οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου και των Σκοπίων} να αφελληνίσουν την Βόρειο Ήπειρο και τους Τόσκηδες. Μάλιστα, μετά το 1990 το μεταναστευτικό ρεύμα των Βορειοηπειρωτών προς την Ελλάδα αποψίλωσε την Βόρειο Ήπειρο από το αμιγώς Ελληνικό στοιχείο.


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Το τι έχει κάνει η Τουρκία εναντίον του Ελληνισμού είναι γνωστό σε όλους. Τόσο πριν, όσο και μετά την Μικρασιατική καταστροφή οι Τούρκοι εξόντωσαν ή εξεδίωξαν τους Έλληνες της Ιωνίας, του Πόντου, της Αν. Θράκης, της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου. Ακόμα και σήμερα ο διωγμός των τελευταίων καταλοίπων του αρχαίου και βυζαντινού Ελληνισμού της Τουρκίας συνεχίζεται. Όμως έχει μείνει ένας μεγάλος αριθμός αφελληνισθέντων και εκτουρκισθέντων, ακόμα και κρυπτοχριστιανών, οι οποίοι ζουν στον Πόντο και στις ακτές της Ιωνίας.


ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Η νότια περιοχή της Δημοκρατίας των Σκοπίων {FYROM} ήταν από τους προϊστορικούς χρόνους Ελληνική και εξακολουθεί να είναι, από ανθρωπολογική άποψη, μέχρι και σήμερα. Από την δεκαετία του 1920 άρχισε ο βίαιος αφελληνισμός και εκσερβισμός του Μοναστηρίου και της υπόλοιπης Πελαγονίας, ο οποίος μετά το 1945 μετεβλήθη σε ψευδομακεδονικό εκσλαβισμό. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της ΦΥΡΟΜ είναι έτοιμοι να δηλώσουν Έλληνες, αν έχουν την κάλυψη του Ελληνικού κράτους.


Η ΚΥΠΡΟΣ
Η Κύπρος μόλις πριν 20 χρόνια γνώρισε αυτό που δεν είχε γνωρίσει επί 9.000 χρόνια ιστορικών περιπετειών. Η Τουρκία κατέχει παρανόμως το βόρειο τμήμα της μεγαλονήσου και έχει αφαιρέσει κάθε Ελληνικό στοιχείο εκδιώκοντας 200.000 Έλληνες για να εγκατασταθούν πολλοί έποικοι από την Τουρκία.


Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Παρότι στο ενδιάμεσο της περιόδου του αφελληνισμού όλων αυτών των περιοχών το Ελληνικό κράτος απελευθέρωσε πολλά άλλα υπόδουλα εθνικά εδάφη και έφτασε την έκτασή του στα σημερινά του μέτρα, δεν κατέστη δυνατή η αποτροπή του φαινομένου. Στο σύνολο, η Ελλάς έχασε και δεν πήρε όσα της ανήκαν. Το άσχημο όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι η πορεία της εθνικής αποκαταστάσεως τελείωσε και η πορεία της φθοράς φαίνεται να συνεχίζεται.


Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια παρατηρείται το επικίνδυνο φαινόμενο του εσωτερικού αφελληνισμού.Το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος οδηγεί με βεβαιότητα στην μεγάλη μείωση του πληθυσμού των γηγενών Ελλήνων κατοίκων, δηλαδή των Ελλήνων το γένος. Συγκεκριμένα, ενώ για την διατήρηση των γενεών απαιτούνται 2,1 γεννήσεις ανά γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας, στην χώρα μας ο δείκτης αυτός βρίσκεται περίπου στο 1,25. (Προκύπτει ότι το 33,28% των γεννήσεων που έγιναν εκεί , προέρχονται από αλλοδαπές γυναίκες.
Η συμμετοχή αλλοδαπών μαθητών στο Δημοτικό και Γυμνάσιο στα σχολεία των Αθηνών ανέρχεται σε 13.621, δηλαδή σε ποσοστό 18,57% των μαθητών.
Η απόδοση των Κλάσεων από το έτος 2000 (83.000 ) έως στο 2013 (53.000 ) παρουσιάζει μία υστέρηση 30.000 στρατευσίμων , με τεράστια σημασία και ανυπολόγιστές επιπτώσεις στην άμυνα της Χώρας.
Ο πληθυσμός της Ελλάδος το 2025 έχει υπολογισθεί ότι θα διαμορφωθεί στα 13.5 εκατομμύρια , εκ των οποίων οι Έλληνες δεν θα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια και από αυτούς το 20% θα είναι μεγαλύτεροι των 65 ετών
Στη χώρα μας έχουμε 100.000 γεννήσεις ετησίως και 200.000 αμβλώσεις.Το 1997 οι γυναίκες που τεκνοποίησαν είχαν σε ποσοστό 45.4% ένα παιδί και το 39% δύο παιδιά , οι δε λοιπές κάτι περισσότερο των δύο. )
Η προοπτική είναι δραματική, καθώς τις επόμενες δεκαετίες η Ελλάς θα μεταβληθεί σε χώρα γερόντων με ελάχιστη νεολαία. Για να καταλάβουμε την διαφορά με τους γείτονες μας : (Στα 71.517.100 ανερχόταν ο πληθυσμός της Τουρκίας στο τέλος του έτους 2008, σύμφωνα με την τουρκική στατιστική υπηρεσία. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ηλικιακή ομάδα 0-14 ετών αποτελούν το 26,3%, η ηλικιακή ομάδα 15-64 ετών το 66,9% και οι άνω των 65 ετών, το 6,8% του πληθυσμού. Ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης ανέρχεται στα 12.697.164 άτομα (17,8% του συνολικού πληθυσμού) και ακολουθούν η Άγκυρα με 4.548.939 και η Σμύρνη με 3.795.978. Ο πληθυσμός στις τρεις αυτές πόλεις, είναι το 30% του συνολικού πληθυσμού. Τέλος, ο μέσος όρος ηλικίας, είναι τα 28,5 έτη. Το φαινόμενο αποκτά οδυνηρότερες διαστάσεις με την μετακίνηση πληθυσμών λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα χωρίς έλεγχο, χωρίς προγραμματισμό των αναγκαίων θέσεων εργασίας αλλοδαπών εργατών.
Παραλλήλως, μια στρατιά εμπαθών ανθελλήνων παραγόντων της δημόσιας και δημοσιογραφικής ζωής αγωνίζονται εντέχνως για την μακροπρόθεσμη ένταξη στην Ελληνική κοινωνία των λαθρομεταναστών. Έτσι έχει αρχίσει μια διεστραμμένη (δηλ. αντίθετη προς την ορθότητα) διαδικασία νομιμοποιήσεώς των με την “πράσινη κάρτα”. Η τυχούσα εγκατάσταση των νομιμοποιούμενων αλλοδαπών στις ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές και στα νησιά του Αιγαίου, φαινόμενο που ήδη έχει αρχίσει, θα αλλάξει την εθνολογική σύσταση αυτών των περιοχών με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε πολλά επικίνδυνα εσωτερικά μέτωπα στο μέλλον. Άλλωστε, οι Έλληνες έχουν αρχίσει να μεταναστεύουν πάλι από την επαρχία προς τα μεγάλα αστικά κέντρα και η ύπαιθρος χώρα και η παραμεθόριος ερημώνεται από το Ελληνικό στοιχείο. Την ίδια στιγμή οι 100.000 Πόντιοι που ήλθαν από την τέως Σοβιετική Ένωση βρίσκονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, με την εξαίρεση λίγων χιλιάδων που εγκαταστάθηκαν στην Θράκη και εγκαταλείπονται από το κράτος.
Από το 1976-77 έχει ξεκινήσει μια άλλη διαδικασία αφελληνισμού της Ελληνικής Παιδείας και της Ελληνικής γλώσσης. Η διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών υπέστη ένα ισχυρό κτύπημα με την κατάργησή της στα σχολεία. Όμως, η ενότητα αρχαίων και νέων Ελληνικών αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της εθνικής μας συνειδήσεως και μορφώσεως. Επιπλέον η καθιέρωση της Δημοτικής και του μονοτονικού συστήματος, με τον αυθαίρετο και ερασιτεχνικό τρόπο που έγιναν, οδήγησαν στην απαιδεία και την αμορφωσιά μεγάλο κομμάτι των Ελληνοπαίδων. Η κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών συνέχισε τον εκφυλισμό της ταυτότητας μας. Προφανώς ο απώτερος σκοπός των “ψευτοπροοδευτικών εγκεφάλων” που βρίσκονται πίσω από το ξεχαρβάλωμα της Παιδείας μας είναι η καθιέρωση του λατινικού αλφαβήτου και η ολοκλήρωση του αφελληνισμού της χώρας…
Η απαξίωση της Ορθοδοξίας σαν μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, είναι ένας βασικός στόχος των κέντρων αυτών. Μη ξεχνάτε ότι στην Τουρκοκρατία, οι Τούρκοι δεν απειλούσαν τους Έλληνες να σταματήσουν να είναι Έλληνες, αλλά να αλλάξουν θρησκεία. Ήξεραν ότι αν ο Έλληνας σταματήσει να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος τότε το να σταματήσει να αισθάνεται Έλληνας είναι θέμα χρόνου….
Γινόμαστε όλοι μάρτυρες ενός φαινομένου εκδηλώσεως ανθελληνικών απόψεων από έναν εσμό ημιμαθών δημοσιογράφων, εκδοτών και πολιτικών, οι οποίοι αμείβονται αδρά για να γράφουν κατά του δήθεν εθνικισμού και της δήθεν ξενοφοβίας και ρατσισμού των Ελλήνων. Στην πραγματικότητα διαστρεβλώνουν τις έννοιες των λέξεων για να καταφέρουν πλήγμα στον στόχο τους, που είναι η εθνική ενότητα και η πατριωτική συνείδηση των Ελλήνων. Επιθυμούν διακαώς να υπάρξει ένα ρατσιστικό-σοβινιστικό κίνημα, ώστε να μπορούν εκ του ασφαλούς να συκοφαντήσουν κάθε τι το πατριωτικό. Το ότι αυτή τους η δραστηριότητα εξυπηρετεί τους ξένους εθνικισμούς (π.χ. Τουρκικό, Αμερικανικό κλπ.) δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών είναι βδέλυγμα για αυτούς… Η σθεναρή αντιμετώπιση του Τουρκικού ιμπεριαλισμού είναι αποτροπιαστική συμπεριφορά… Όμως, οι Έλληνες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι ρόλο παίζουν, ρόλο οργάνων των διαπλεκομένων και των ξένων συμφερόντων και μόνο…

1 σχόλιο:

  1. Όπως καταλάβατε, όσοι τουλάχιστον μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν την ανάρτηση Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ το GREECEWATCH Όλο αυτό το σχεδιασμένο τερατούργημα το χρωστάμε στο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ λόμπι –Σιωνιστές , στην λέσχη Μπιλντερμπεργκ η οποία διοικείτε από τους Σιωνιστές, όπως λέμε Σημίτης ,Παπανδρέου κλπ. Φυσικά στην λέσχη Μπιλντερμπεργκ όπως σας είναι γνωστό ανήκουν και οι φιλότουρκοι Καραμανλής και Παπανδρέου και δεν τους λέω τούρκους φοβούμενος ότι οι τούρκοι θα το εκλάβουν ως την εσχάτη προσβολή και θα μας κηρύξουν των πόλεμο. Ίδη τώρα που διαβάζεται κάποια νησιά μας και η Θράκη βρίσκονται υπό τούρκικη κατοχή με την μέθοδο τις λαθρομεταναστεύσεις,
    Όπως η υπόλοιποι Ελλάδα βρίσκετε υπό την κατοχή των Αλβανών, έχοντας σκοτώσει σε 30 μέρες 8 Έλληνες ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ Δικαιώνοντας την προφητεία της τουρκικής κυβέρνησης ΤΟ 1982, ότι την Ελλάδα θα την καταλάβουμε την επόμενη φορά χωρείς πόλεμο και αιματοχυσία. ΟΧΙ:δεν γνώριζαν το μέλλων, απλά ήξεραν ότι το 1981 μέχρι και σήμερα ξεκίνησε επίσημα με διάφορες μεθόδους να κυβερνάτε η Ελλάδα από επίσημους ανθέλληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Και αιδώ μπαίνει η παροιμία , ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Και εσύ που διαβάζεις αυτή την ανάρτηση σε πιο από τα δυο κόμματα ανήκεις; Στο ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΣΤΑ 4 κόμμα της έντεχνα σχεδιασμένης διαφθοράς , της πορνείας, της ομοφυλοφιλίας, των ναρκωτικών, του αφελληνισμού, του ανθελληνισμού της τρομοκρατίας της Εγκληματικότητας; Μήπως εσύ που μιλάς για πατριωτισμό ανήκεις σε αυτό το κόμμα που διαιρέθηκε στα 4 ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΝ –ΣΙΡΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ; Και νομίζεις ότι είσαι πατριώτης; ΟΧΙ .Δεν υπονοώ ότι είσαι προδότης, απλά σου ξαναθυμίζω .ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Δεν βγάζω των εαυτό μου έξω από αυτή την κριτική . ήμουν και εγώ εκεί ΣΤΟ Κ.Κ.Ε αλλά φίλε αναγνώστη δεν τους αφίσα να μου φορέσουν ούτε παρωπίδες , ούτε μαύρα γυαλιά, ούτε καπέλο με γείσο ούτε μεταλλική μπάλα με αλυσίδα στο πόδι .ΚΑΙ μόλις κατάλαβα ότι τα σχεδία τους ήτανε ο διαμελισμός και η διαγραφή της Ελλάδας και του Ελληνισμού τους ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΙΣ. Και πήγα στην μόνη λύση που είναι Ο ΛΑ.Ο.Σ!!! Και επειδή δεν μου αρέσει να απογοητεύομε πήγα με το έξις σκεπτικό ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ μέχρι να βρεθεί κάποιος να ψάχνει 299 έτοιμους να πεθάνουν για τα ιδανικά τους , Διότι όπως γνωρίζεις η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!! Ο ΛΑ.Ο.Σ Είναι το κόμμα που βρίσκεται μπροστά στο διαιρεμένο κόμμα .Είναι μπροστά για να ηγηθεί στον διαμελισμό τις Ελλάδος και να μας δήξη των δρόμο για την παγκόσμια ΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ; Ή είναι το ανάχωμα και λειτουργοί σαν δίχτυ προστασίας της Ελλάδας και της δημοκρατίας ; Και από την στιγμή φίλε μπλόκερ που είναι πλέον 100% ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ θα ήμουν ηλίθιος και όχι μόνο , να μην ανεβάσω ένα κλικ από 50/50 σε 49/51Την εμπιστοσύνη ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ έτσι και αλλιώς καιγόμαστε Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και διαμελισμό η ΣΚΟΠΙΜΑ καθημερινοί αύξηση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ οδηγεί στην απόγνωση με στόχο την αύξηση της Εγκληματικότητας σε συνδυασμό με την σχεδιασμένη Τρομοκρατία Και την πείνα , μας οδηγούν στην Ανασφάλεια στον ΦΟΒΟ στην υποταγεί . Γιατι να μην χρησιμοποιήσω την ευκαιρία του 51% Αν τελικά ο Καρατζαφέρης ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Δεν θα πιαστώ μ-----ς;;;;;;; Και τα παιδιά μου τι μου φταίνε ;;;; Να τα θυσιάσω για το κοινωνικό συνόλω υπάρχει κάποια λογική, να τα θυσιάσω στον βωμό της Ν.Τ.Π - ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν.Δ Κ.Κ.Ε ΣΥΝ –ΣΙΡΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Ότι και αν σου φαίνεται παράξενο από αυτά που διάβασες μην τα πιστέψεις ,αλλά και μην τα απορρίψεις ,ψάξε και θα τα δεις όλα .ΑΝ Θες να σε διευκολύνω σε μια ερεύνα πήγαινε στην διεύθυνση
    http://groups.google.com/group/mauethnalhuia.
    και διάβασε την ανάρτηση (η θυσία των παιδιών) και ότι άλλο βρεις εκεί. Αν έχεις παιδιά και συνείδηση έχεις και υποχρέωση να μάθεις την αλήθεια . ή μείνε στην άγνοια και στους λαοπλάνους υποκριτές δολοφόνους και θυσίασε τα παιδιά σου στων βωμό της Ν.Τ.Π . Αν όμως παρασύρεις και τα παιδιά μας θα μας βρεις απέναντι σου . Και μην ξεχνάς η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ!!! ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΣΗ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΤΕΦΑΚΤΟ!!! Μάθε την αλήθεια!!!
    http://groups.google.com/group/mauethnalhuia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή