Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Προκαλεί ξανά ο Αλαβάνος!

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις «νέες παραγγελίες στρατιωτικού υλικού, αντί για μείωση των δαπανών για εξοπλισμούς» κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος.

Όπως αναφέρει ο κ. Αλαβάνος η Ελλάδα κατέχει την 83η θέση στον κόσμο σε δαπάνες για την Παιδεία, αλλά τη 13η σε στρατιωτικές. Προσθέτει επίσης ότι «ενώ υπήρξε, προ δύο μηνών, διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού για μείωση των αμυντικών δαπανών», η κυβέρνηση αποφάσισε την «εσπευσμένη εκκίνηση της διαδικασίας για την προμήθεια φρεγατών, ελικοπτέρων και μαχητικών αεροσκαφών ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ».

Συγκεκριμένα...η ερώτηση του κ. Αλαβάνου προς τον κ. Καραμανλή έχει ως εξής:

«Αντίθετα με κάθε λογική η κυβέρνηση αποφάσισε νέες παραγγελίες στρατιωτικού υλικού, που αφενός θα αυξήσουν το δημόσιο χρέος και αφετέρου, και μόνο η ανακοίνωση αυτής της είδησης επιδεινώνει την οικονομική αξιολόγηση της χώρας»;

«Δεν γνώριζε πριν δύο μήνες ο Πρωθυπουργός ότι το Υπουργείο Άμυνας μελετούσε τις προμήθειες αυτού του στρατιωτικού υλικού; Αν γνώριζε γιατί δεν ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία ενώ είχε ερωτηθεί σχετικά;»

Πηγή:Ναυτεμπορική

ΣΧΟΛΙΟ:Ξυπνα Αλεκο!!!Οι Τουρκοι εφτασαν μεχρι το Σουνιο κι εσυ καθεσαι κι αναρωτιεσαι τι χρειαζονται οι εξοπλισμοι;;;Μα καλα,εισαι χαζος ή κανεις το χαζο;ΕΛΕΟΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο Αλέκος πάντα κάνει τον Αλέκο σε ότι αφορά την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνισμού. Η Άμυνα της χλωρας θα έμενε εκτός προδοσίας...εεεε σχολιάσμού ήθελα να πω...

    Αλέκο δείξε μας τους φίλους να σου πούμε ποιός είσαι...

    Μερικοί από τους φίλους του Αλέκου:

    Κουκουλοφόροι, Σκοπιανοί, Τούρκοι, ανώμαλοι κάθε λογής, πρακτορίσκοι....και η λίστα δεν έχει τελειωμό κάθε καλός και σωστός ανθέλληνας φίλος του Αλέκου δηλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή