Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοια συγκέντρωση και κάποιοι να μη βλέπουν ούτε ακούνε τίποτα;;;Στον...ελληνικό παράδεισο των ελεγχόμενων Μμε,ΝΑΙ!

Οπως φαινεται κι απο τις φωτογραφιες,στη χτεσινη συγκεντρωση για την επετειο 13 χρονων απο τη μαυρη νυχτα των Ιμιων,ο κοσμος ξεπερασε τις 2.000 (συμφωνα με τις εκτιμησεις της Αστυνομιας) και κυριολεκτικα σειστηκε η Αθηνα απο τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εκδηλωσεις,ολες υπο την πληρη ταξη και χωρις κανενα παρατραγουδο.Παρολα αυτα,τα αμαρτωλα και κατευθυνομενα Μμε ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ γι'αυτην,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!!!

Βλεπετε,δε θελουν να ξερει ο κοσμακης οτι εκει εξω υπαρχουν πολιτες που αντιδρουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,οπως οι προστατες του σαπιου κατεστημενου αναρχοαριστεροι.Αρχικα τσουβαλιαζουν ολους οσους συμμετεχουν ως Χρυσαυγιτες,αλλα οταν βλεπουν οτι κατεβαινουν στο δρομο αυθορμητα απο μικρα παιδακια μεχρι ηλικιωμενους,τοτε δεν τους βγαινει το παραμυθι κι ετσι κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Δεν πειραζει ομως...ευτυχως για μας και δυστυχως για εκεινους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια:κοινως,ενημερωση ανεξαρτητη χωρις προπαγανδα βρισκουμε στο Διαδικτυο,που δεν μπορουν να ελεγξουν οι νταβαντζηδες της "ενημερωσης"!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ!ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ...ΤΥΦΛΟΙ!!!

3 σχόλια:

  1. Ena megalo Mpravo!

    Dim, opos katalavaino anikoume stin idia politiki parataxi alla me diaforetika lavara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Ασχημα τα νέα απο το μέτωπο!Επικές μάχες διαδραματίζονται ενώπιον ανυποψίαστων πολιτών,έμπροσθεν των οθφαλμών τους.Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν εσαεί τους αδαείς,πλήν όμως ολίγον γατόνια και προσφάτως εγερθέντες εκ μακαρίου ύπνου.
    Ο λόγος για τους έρημους πολίτες ή υπηκόους,όπως θέλει να μας αποκαλεί ειρωνικά η εκάστοτε εξουσία,αυτής της κατακαημένης και χαροκαμένης Ελλαδίτσας μας.
    Ναι ρέ!Μ' έπιασε το πατριωτικό μου μέρες που είναι.Δεν ξέρετε τι είναι σήμερα;Σας λένε τίποτε τα Ίμια;Αυτή η ξεφτίλα της πρόσφατης ιστορίας μας απο κάποιον νάνο,κυριολεκτικά,που ευχαριστούσε τους προστάτες του επειδή λέει έσωσαν τη χώρα απο εμπλοκή σε περιπέτειες;
    Κάτι θυμηθήκατε,δεν μπορεί!
    Τότε,το 1996,πήγαινα στην πρώτη τάξη του γυμνασίου και θυμάμαι τον παππού μου ο οποίος έκλαιγε ασταμάτητα,όταν έμαθε απο τις ειδήσεις αυτά που έγιναν.Τα παληκάρια που χάθηκαν τότε,τη ταπείνωση που ένιωσε τότε ένα ολόκληρο Έθνος απο ένα ευχαριστώ.
    Για μέρες δεν μιλιότανε ο παππούς μου,το πήρε κατάκαρδα,κυριολεκτικά.Στις 13 του επόμενου μήνα εκείνης της χρονιάς,έπαθε έμφραγμα,τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό στη μονάδα εντατικής,έκατσε για 8 μέρες αν θυμάμαι καλά εκεί,μέχρι που ήρθε και δεύτερο έμφραγμα,μέσα στη μονάδα.Με πολύ κόπο οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.Γιά λίγο όμως.Πέθανε απο τρίτο απανωτό έμφραγμα στις 22/2/ ξημερώματα.
    Ένα ευχαριστώ, έστειλε το παππού μου στο θάνατο,ήταν 67 χρονών,χωρίς ιστορικό καρδιάς.
    Είχε όμως ευαίσθητη υπερήφανη Ελληνική καρδιά.
    Το 1974 στην εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο,προσφέρθηκε να πάει εθελοντής να πολεμήσει.Τον σταμάτησε τότε η Χούντα,δεν θέλουμε εθελοντές αριστερούς,του είπε ο χωροφύλακας,όταν πήγε στο τμήμα της περιοχής που έμενε.Άσε που είσαι και μεγάλος,του είπε.
    Ναι ήταν αριστερός,πραγματικός όμως αριστερός,όχι σαν αυτούς τους σημερινούς που κάνουν το πάν να διαλύσουν την Ελλάδα.
    Πάνω απ'όλα όμως ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.Ζούσε και ανέπνεε για την Ελλάδα,την πραγματική,όχι την ψωροκώσταινα.
    Άς είναι ελαφρύ το χώμα παππού Αχιλλέα που σε σκεπάζει,να ξέρεις ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που θυμούνται και θλίβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή