Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Στους σημαντικούς Έλληνες Γλέζος και Λαζόπουλος !!!!!


του Στέφανου Στεφάνου


Ανάμεσα στον Λαζόπουλο, τον Γλέζο, τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή και τον Βελουχιώτη, φιγουράρει και ο Ευριπίδης με τον Μέγα Αλέξανδρο. (Λείπουν φυσικά εκείνοι που έκτισαν την Ελλάδα, οι Εθνικοί Ευεργέτες, ο Σίνας και ο Αβέρωφ, ο Μάρκο Μπότσαρης και ο Πατροκοσμάς…)

Η απόλυτη ξεφτίλα της δημοκρατίας του όχλου, του Παπαχελά, του Βερέμη, της καθημερινής και των μετριοτήτων που ανεβαίνουν στην κορυφή έρποντας και γλύφοντας.

Θαυμάστε ποιοι διεκδικούν τον τίτλο του σημαντικότερου Έλληνα!

Πριν τρία χρόνια είχα επισκεφθεί την Δ/νση ιστορίας στρατού, τον σημαντικότερο και πλέον αδέκαστο ερευνητικό φορέα στην χώρα μας, όπου επί τρίωρο, από κοινού με τον στρατηγό κ. Κακουδάκη, ψάχναμε τον φάκελο του Κων/νου Κουκίδη, του Εύζωνα φύλακα της Ακρόπολης που τυλίχτηκε την γαλανόλευκη και κατακρημνίστηκε στον ιερό βράχο, όταν του ζήτησαν οι Γερμανοί να τους παραδώσει την σημαία μας το 1941.


Στην συζήτηση παρευρίσκετο και ο υποστράτηγος κ. Διαλυνάς.
Αφού εξαντλήσαμε το θέμα με τον Κουκίδη, έτοιμος να φύγω, ανέφερα στον κ. Κακουδάκη ότι, ο σφοδρότερος πολέμιος της ιστορίας του Κουκίδη ήταν ο Μανόλης Γλέζος ( θεωρεί ανύπαρκτο πρόσωπο και τον Κουκίδη και την ιστορία με την σημαία).

Ο στρατηγός γέλασε πικραμένα.

«Εδώ έχω και τον φάκελο με την ιστορία του Γλέζου» μου απάντησε».
«Και… μεταξύ μας. Ερεύνησα το θέμα Γλέζος προσωπικά. Πήγα πριν μερικά χρόνια στην Γερμανία και συνάντησα τον Γερμανό Φρούραρχο των Αθηνών, για να του πάρω την μαρτυρία του. Τον συνάντησα και τον ρώτησα: Η Γερμανική φρουρά έκανε υποστολή της σημαίας από τον ιερό βράχο με την δύση του Ηλίου;».

Και ο Γερμανός χαμογελώντας μου απάντησε: «Κάνατε την καίρια ερώτηση κ. Κακουδάκη. Και βέβαια απαντήσατε ταυτόχρονα μόνος σας και στο ερώτημα που μου κάνατε για τον Γλέζο!».

Ο κ. Κακουδάκης δεν μου είπε τίποτε άλλο. Δεν χρειάζονταν. Όπως δεν χρειάζεται να εξηγήσω κι εγώ κάτι παραπάνω σε εσάς, για τον Γλέζο, τον χυδαίο υβριστή Λαζόπουλο, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Βελουχιώτη…

Να δείτε, στο τέλος που όλοι αυτοί θα ανακηρυχθούν σημαντικότεροι από τον μέγα Αλέξανδρο, τον «άθλιο σφαγέα των λαών», και τον Αισχύλο…!

Στέφανος Σωτηρίου
nipesot@yahoo.com

http://www.berlin-athen.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου