Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Οι τρομοκράτες του Indymedia απειλούν ζωές!!!

Παρατηρούμε εδώ και καιρό οτι το αγαπημένο δίκτυο των τρομοκρατών και δολοφόνων, indymedia, αναγγέλει καθημερινώς συλλαλητήρια για την Κούνεβα. Όπως ισχυρίζοντε ο λόγος των συλλαλητηρίων ειναι για να δείξουν την συμπαράσταση τους προς μια φτωχή αλλά πλήν τίμια εργαζομενη-συνδικαλίστρια στον χώρο της καθαριότητας. Αν και ο πραγματικός λόγος είναι οτι πρέπει να σπάσουν την μονοτονία της πλήξης την οποία εχουν όλοι αυτοί οι νεόπλουτοι άεργοι, ας δεχτούμε οτι το κάνουν για τους παραπάνω λόγους. Με άλλα λόγια οι αναρχικοί στηρίζουν τους εργαζόμενους απέναντι στους κακούς εξουσιαστές και αφεντικά και σε όποιον προσπαθεί να τους κάνει κακό!

Ας δούμε μερικά "αντιπροσωπευτικά" παραδείγματα τα οποία κάποιοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν αλλά διστυχώς δεν πρόλαβαν έγκαιρα!














Στην φωτογραφία παραπάνω βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο συμπαρίστανται στους εργαζόμενους. Δίνουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου (τον οποίο εμείς σβήσαμε) ενός συναδέλφου της Κούνεβα στον τομέα της καθαριότητας, ώστε οπου τον συναντήσουν τα πονόψυχα παιδιά να του εκφράσουν την αλληλεγγύη τους επειδή κάνει την δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου