Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Οι...Ρομπέν των Φτωχών κλέβουν τρόφιμα και μετά τα πετάνε στα σκουπίδια!!!Πόση γελοιότητα πια;

Σε σούπερ μάρκεττ της Λάρισας έκαναν την εμφάνισή τους οι αποκαλούμενοι «Ρομπέν των φτωχών», ωστόσο, τούς πρόλαβαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να συλληφθούν.

Περίπου 15 νεαροί μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης νωρίς το πρωί με στόχο να αφαιρέσουν τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα μοίραζαν σε πολίτες στη λαϊκή αγορά.

Ωστόσο, αστυνομικοί της μονάδας «Ζ» έσπευσαν στην περιοχή και συνέλαβαν 4 νεαρούς (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), ενώ μεγάλο μέρος των τροφίμων βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων.

Οι 4 νεαροί...κρατούνται στην Ασφάλεια Λάρισας, στην είσοδο της οποίας συγκεντρώθηκαν περίπου 15 άτομα, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι.

Σε ένδειξη συμπαράστασης περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ζητώντας την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Πηγή

Εδω πλεον,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!Αφου χρησιμοποιουν ως προσχημα οτι και καλα ληστευουν τα σουπερ μαρκετς (των οποιων τις ζημιες θα πληρωσουν οι μεροκαματιαρηδες υπαλληλοι της γενιας των 700 ευρω,για τους οποιους δηθεν κοπτονται οι θολοκουλτουριαρηδες αριστερουληδες) για τη "φτωχολογια",οταν βλεπουν οτι τους πιανουν οι αστυνομικοι,αντι να παραδωσουν αθικτα τα τροφιμα,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!Μιλαμε δηλαδη για αρρωστημενα μυαλα που απλα θελουν να προκαλεσουν την κοινη γνωμη με τετοιες ενεργεις και φυσικα ουδολως ενδιαφερονται για τον απλο πολιτη,που μοχθει καθημερινα για να ζησει.

Καλα,για τον "τεραστιο" αριθμο των 15 ατομων σε μια ολοκληρη πολη,δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα...ουτε για γελια δεν ειναι!

1 σχόλιο:

  1. ε, καλά τώρα, οι 15 είναι το τοπικό «περίπολο», μέχρι το μεσημέρι θα έχουν φτάσει και τα κομάντα από Θεσσαλονίκη...
    ακούς εκεί να τολμάνε οι κακοί μπάτσοι να εμποδίζουν το θεάρεστο έργο των παιδιών...

    ουυυυυυστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή